Agustosirilsiklam Süreci birlikte atlatmistik hamilelik ile ilgili birrrr sürü post açmıştım bebeğimden tam 1 sene geçtikten sonra hamile kaldım ikinciye 🤗korunmamistim hiç ama nasip derler ya işte 😌🤲 zamanı var kızlar ümidinizi kaybetmeyin bnim tiroidden olmuyormuş megersem.. bı minnak ilaç kullandım o ay hamile kaldım rabbimin takdiri işte,🤲 şimdi çok şükür 16 haftalık olduk oglusumla Rabbime şükürler olsun bı kızım vardı birde oğlum olucak işte o zmn tamamlanicaz darısı herkesin başına.. rabbim düşmanının bile kucağını boş koymasın 🥰🙏🏻
Amannebileyim Agustosirilsiklam tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en yakın zamanda inşallah bana da nasip eder rabbim 2 kaybım var çok zor gerçekten
Yokartikk Agustosirilsiklam masallah rabbim sağ saglim kuacgina almayi nasip etsin 😇🙏🙏benim de troidim vardı ama hamileikte öğrendim oglum şimdi 1 yasinda esim 2nci çok istiyor tekrar yaşı biraz büyük eşimin 2 si beraber büyürler diyor acaba gene troidim varımdır benim korunmuyoruz bizde 🙈
2minikmucize Amannebileyim düşük mü yaptınız çok üzüldüm neden peki otopsi yapıldı mı düşüklerinize Rabbim inşallah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰😍
aynenaynenn yaa😘 oğlun olmasını istiyodun , bak rabbim gönlündekini verdi çok şükür, sağlıkla huzurla gelsin dünyaya 👏, hayırlı evlat olsun inşallah
Agustosirilsiklam aynenaynenn Cok şükür artık doğum sezonunu kapatıyoruz 😂rabbim olmayanlara versin inşallah 🥰
EsRaa0142 Yokartikk tsh t3-t4 test yaptırın sağlık ocağı bile yapıyor şimdi benimde günüm geçti tiroid hastasıyım daha çok yeni ultrasonda kese gözükmedi bugün bi dünya kanımı aldılar 😫 ödüm kopuyor sorun çıkacak diye 🥺
incilikaftan Yokartikk rica ederim ablam da gidiyor hatta levotiron mı ne öyle bir hap veriyor doktor hatta
Met Agustosirilsiklam tebrikler Bende hamisim acaba benim ki ne bilmiyorum oglan gibi geliyor ama be aserdin acaba guzellestinmi benimde gonlhme gire olur Insallah hayirlisi 🧿🧿
Agustosirilsiklam Met çok kilo verdim 6 kilo verdim baya göbeğim top gibi sivri büyüdü aserme konusu çinsiyet ile ilgisi yok bnce bnada herkes çok daha güzelleşti diyorlar😂
Yokartikk EsRaa0142 kuzum benim yaa insallah hersey yoluna girer bebis gözükür insallah teşekkür ederim canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah lütfen canınızı sıkmayın 6 7 haftaya kadar kese görülmez bazen içini ferah tut🌺🌺