TombulHatun Amannebileyim oral yaparım hatta perideyi ilk indirdiğimde burdan gaza gelip adamı heveslendirdim ağzıma boşalması için ama cesaret edemedim 😄😂
Ayku6138 Amannebileyim Ben ağzıma boşalmasına izin veririm ama yutmam tükürürüm hiç öğürme olmadı bu zamana kadar biz seviyoruz böyle şeyleri 😂
Amannebileyim Ayku6138 Sıvı geldiğinde bile midem bulanıyor benim durup siliyorum öyle devam ediyorum 😂
Amannebileyim 2minikmucize herkes farklıdır saygı duyarım tabiki benim de oral fobim oluştu sanırım 😂
Ayku6138 Amannebileyim Farklı şekillerde dene üstüne birşeyler sür öyle yap sonradan alışırsın 🤦🏻♀️☺️
Amannebileyim TombulHatun Görmüş geçirmiş bir insan olarak hiç ama hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin 😂
TombulHatun Amannebileyim öyle deyincede bi gözüm korkmadı değil ama ben denerim muhtemelen bide ben görüp geçireyim 😂😂😂
Amannebileyim Ayku6138 geçenlerde çikolata sürmüştük aman Allahım sürmez olaydım 😂 tadında bir sıkıntı yok ama yapış yapış his benim midemi kötü yapıyor sıvı geldiğinde bile silip öyle devam ediyorum
Busra96 Amannebileyim 😂😂 ay bikeresinde yüzüne boşalıyım demişti tmm dedim bende gözüme kaçmıştı 🤣🤣 allahım 2 gün gözüm kanlandı yandı şişti açamadım soruyolar noldu diye gelde anlat ajahhaha 😅
Busra96 Amannebileyim bende bilmiyodum yaşadım gördüm gerçekten gözümü kaybetcem sandım okadar kötü yapıyo 😂😂
Acabakimm Amannebileyim hep o boşalma korkusuyla yapıyorum ya ve sağolsun her seferinde boşalır 😒 iğrenç bi tat ya en son öğürdüm artık utanıp boşalmaz belki artık diyorum 😄
Amannebileyim Acabakimm bu zamana kadar hiç yapmamıştı 15 gündür falan ilişkiye girmiyoruz doğum kontrol hapı yüzünden lekelenmem oldu onu bıraktım kanamam başladı bugün bitti şükür dedim ben de iş yok en azından onu rahatlatayım demez olaydım 😂