Selam kızlar, uzun zamandır çok zoruma giden şeyler yaşıyorum ve eşimle huzurum bozulmasın diye hep içime atıyorum, eşim Almanya vatandaşı malum pandemiden dolayı vizem bi türlü çıkmıyor işlemler uzadıkça uzuyor, 1 senedir kayınvalidemle yaşıyorum bu arada eşimi ayda bir yada iki ayda bir görüyorum, kayınpederim kaynanamdan ayrı Antalya’da yaşıyor evliler hala, ama kaynanamın dediğine göre ben varım diye eve gelmek istemiyormuş bence tamamen bahane biz evlenmeden öncede hep oradaydı… sürekli yüzüme karşı size kasıma kadar müddet verdik diye evlerinden çıkmamı söylüyorlar ,”ağlamaktan artık yoruldum durumları çok çok iyi ikiside Almanya’dan emekli hiçbi sıkıntıları yok, heryerde evleri var, kasıma kadar vizem çıkmazsa kiraya çıkıcaz oğlumla nasıl olucak napıcaz hiç bilmiyorum oğlum 5 aylık yalnız nasıl yaşarım nasıl başa çıkarım! Eşim Almanya’da aile şirketinde çalışıyor ve asla izin vermiyorlar gelmesine belli etmiyorum ama çok sıkıntılıyım çocuğum doğduğunda bile daha 40 ı çıkmadan eşime baskı yapa yapa Almanya’ya yolladılar ve sütüm kesildi üzülmekten ağlamaktan uzun oldu biraz içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin ❤️
Çok üzgünüm doldum artık 😢
EmelAlp sizin için kiraya çıkmak en mantıklısı bence eşiniz geçiniz için paranızı gönderir zaten en azından bebeğinizle beraber rahat bir yaşam sürersiniz ama bebek için acele etmeseydiniz keşke karışmak haddine değil fakat ben olsam öyle yapardım gittikten sonra yani tamamen beraber yaşamaya başladıktan sonra çocuk düşünürdüm rabbim evladınızı size bağışlasın en yakın zamanda gitmenize yardımcı olsun inşallah
Kendi Aileniz de kalma şansınız yok mu?
Amannebileyim bebeğimiz tamamen bize sürpriz oldu ama iyikide oldu ona sarılıyorum güç alıyorum.. ayrı ev tutmak istemedik vize kısa sürede çıkar diye ama keşke tutsaydık çok pişmanım 😞
EmelAlp canım neden laf söz olsun. Eşin iş için uzakta . Alem yapmak için gitmemiş ki. Rızkını kazanmaya gitmiş. Kaldı ki senin ailen de kalma şansın varken kayınvalidenlerde el pençe kalman daha absürt bir şey. Millet her leyi söyler . Boşver sen milleti. Annen gibi bakar mı kayınvaliden? Hayır. Git güzelce ailenle zaman geçir. Torunlarını görüp sevsinler. Huzurunun olmadığı bi ortamda durma . Ailen varken kayınvalidene tamah etme
EmelAlp ben olsam bir daha kasıma kadar süren var dediklerinde kasıma kadar beklemeyin ev işini halledelim hemen çıkayım derdim eşiniz bu konu hakkında ne diyo
Amannebileyim ailemde bu kadar sessiz kalmama şaşırıyor ev konusunda yardım edeceklerini sanmıyorum onların hepsini kendim halledicem çocukla beraber nasıl olucaksa artık 😕
EmelAlp gözünde hiç büyütme bence canım eşyaları yeni alacaksanız zaten eve girdiğinizde bir süpürüp silmek yetiyor nakliyeciler getirip yerleştiriyor size de mutfak eşyaları ve kıyafetler gibi küçük parçalar kalıyor gerçi yeni olmasa da rica ederseniz nakliyeciler yerleştirir bence ve ayrıca bazı nakliye şirketleri eşyaları gelip evden kendileri toparlayıp kolileyip taşıdığınız eve gidip yerleştiriyorlar öyle bir yer bulsanız sizin için daha iyi olur gibi
EmelAlp durumunuz gerçekten çok zor ama benim tercihim ailemin yanına gitmek olurdu anne baba gibisi yok doya doya vakit gecirirdim tabi yinede kendi tercihiniz nerde mutlu olacaksınız orası daha raht olur
Amannebileyim en kısa zamanda dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim ❤️
EmelAlp Umarım yapabilirsiniz orda onların lafını çekeceğinize evinizde bebeğinizle yaşarsınız 😊❤️
Amannebileyim kesinlikle ❤️ayrı eve çıktığımda huzurlu bi uyku uyucam inşallah Rabbim nasip ederse 🙏