Selam kızlar, uzun zamandır çok zoruma giden şeyler yaşıyorum ve eşimle huzurum bozulmasın diye hep içime atıyorum, eşim Almanya vatandaşı malum pandemiden dolayı vizem bi türlü çıkmıyor işlemler uzadıkça uzuyor, 1 senedir kayınvalidemle yaşıyorum bu arada eşimi ayda bir yada iki ayda bir görüyorum, kayınpederim kaynanamdan ayrı Antalya’da yaşıyor evliler hala, ama kaynanamın dediğine göre ben varım diye eve gelmek istemiyormuş bence tamamen bahane biz evlenmeden öncede hep oradaydı… sürekli yüzüme karşı size kasıma kadar müddet verdik diye evlerinden çıkmamı söylüyorlar ,”ağlamaktan artık yoruldum durumları çok çok iyi ikiside Almanya’dan emekli hiçbi sıkıntıları yok, heryerde evleri var, kasıma kadar vizem çıkmazsa kiraya çıkıcaz oğlumla nasıl olucak napıcaz hiç bilmiyorum oğlum 5 aylık yalnız nasıl yaşarım nasıl başa çıkarım! Eşim Almanya’da aile şirketinde çalışıyor ve asla izin vermiyorlar gelmesine belli etmiyorum ama çok sıkıntılıyım çocuğum doğduğunda bile daha 40 ı çıkmadan eşime baskı yapa yapa Almanya’ya yolladılar ve sütüm kesildi üzülmekten ağlamaktan uzun oldu biraz içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin ❤️