Aysehsdmr43 Kızlar merhaba. Biz bebek planliyoruz. Yunurtlama zamanım dan bır gün sonra falan ilişki yaşadım 5 gün geçti. Bugün mide bulantısı yaşamaya başladım sizce bu kadar erken belli olur mu ? Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ?
Kamelia Son adet tarihiniz ne zaman? Bende adet olmadan önce hamile olduğumu anlamıştım mide bulantısı ve yoğun akıntıdan kaynaklı. Eğer şüpheniz varsa kan testi verebilirsiniz
Aysehsdmr43 Kamelia 15 Eylül ama o zamanlar ilişki olmadı yani en son 5 gün önce yaptık diğer zamanlar korunduk
Prensessannemm Kamelia Akintiniz beyaz miydi bnmde bikac gündür akıntım varda kasıklarımda hafiften agriyo da
Aysehsdmr43 Seraymesut35 erken gebelik testinde çıkar canım adetten 6 gün önce sonuç veriyor diyorlar
Kamelia Aysehsdmr43 En iyi sonucu kan testiyle görebilirsiniz ama adet tarihinizin dolmasını bekleyin net sonuç için. Ekim 15den sonra adet görmezseniz bi kan verin sağlık ocağında
Dilekce Aysehsdmr43 15 Eylül ise son regl tarihiniz daha gecikmemis regiliniz ama etkenlerden çıkabilir onu bilmiyorum
Aysehsdmr43 Seraymesut35 normalde de çıkabilir silik de olsa çıkar herlde benim ilk hamilelgimde 10 gün sonra çıkmıştı bı arkadaşımda 1 gün gecikti cikti
Aysehsdmr43 Kamelia vericem canım heyecanlıyım geçmiyor zaman 2.bebegim ama ilk defa bilerek yapınca gecmiyor zaman 😂
Kamelia Aysehsdmr43 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🥰 benim bir oğlum var 🌸ikincinin hayalini bile kurmak istemiyorum 😂 bir çocukla kafamı kaşıyamıyorum çoğu zaman . İkinci olursa balkondan atarım kendimi heralde 😂
G_2000 Bende ovulasyon testi yapmıştım kırmızı çizgi çıktıktan iki gün sonra ilişki oldu acaba hamile kalma şansı ne kadar? İlk defa ovulasyon testi kullandım.