Dertliana Önlisans aöf bölüm tercihi yapacağım ama çok kararsızım, mezun olur olmaz hemen atanamazsam da iş kolu fazla olan, özelden de çalışabileceğim bir bölüm olsun istiyorum. Siz olsanız bugün başlayacak olsanız hangi bölümü okurdunuz?
Nimess Dertliana bilgisayarla ilgili bi şey bence kardeşim programcı maşallah güzel kazanıyor allah daha çok versin 😅😅
Dertliana Tacsizkralice İlgi alanıma girmiyor ya, okul öncesi öğretmenliğe tamamlaması var ama yapabileceğimi sanmıyorum doğrusu
Dertliana Leylasnsy Önlisansta yok maalesef, ben de bordro ve özlük uzmanlığı veya insan kaynakları istiyordum ama yok 🥲
Bomonti Dertliana kamu. Kamunun alanı da geniş ama hepsi gibi iş bulmak yine zor ben kamu yönetimi okuyorum 4 yıllık ama mezun çok işsiz çok yinede sadece çalışma alanı geniş kamudaki her alanda çalışabiliniyo
Dertliana Leylasnsy Şu an okuduğum bölüm Anadolu da zaten, 2.üniversiteyi aynı üniversite den okuyamıyoruz maalesef
Leylasnsy Dertliana hmm tüh bende çok kararsızdım tds mezunuyum. Atanamadım. İnsan kaynakları yazdım bende. Muhasebede de kursa kayıt yaptırdım.