Kizlar bugun cok kotu usutmusum , bogazim sismis sesim kisilmis hic cikmiyor , kulagim bogazim sis, burnum gozlerimden resmen akinti geliyor , calisiyorum ise gittim sabrettim mecbur ama ikindine dogru kafam ve halsizlikde oldu. Esime dedim ben hic iyi degilim , esimde dedi eve gel izin al gel bende izin almayi sevmiyom hemen hemen.. sonra dediki aksam ben ovalarim sende beni ovalarsin benimde omuzlarim cok agriyor. Bende dedim ; benim sana hic gucum yok sana ben yarin bakarim dedim. hasta olmamin sebebide pazar gunu gene ise giderken cok yagmur vardi cok islandim ve islak giysilerle ise devam ettim mecburen. Esim de eczaneden ilac almis , gelince ilac icirdi beni ovaladi ustumu orttu yatirdi, babasina gitmesi lazimdi, hem isimi hallediyim hemde omzumu bi ovdurayim dedi sen yat terle gelince ustunu degistirriz dedi gitti 2 saat gelmedi. Bide bana kalkma sakin terle diyor arada mesaj yaziyo. Ya susadim kalksam soguyacam tuvalete ciksam soguyacam sinir oldum geldiginde de soylendim , ben hastayim sen beni birakip gidiyon yanimda durman gerekirmen sirasimiydi diye. Bide bana video atiyo kendini ovdururken. Ben daha ne yapiyim ilacini verdim terleye dur geliyom dedim diyerek oda kendi sebebini sundu bana .ne varki yani bunda diyor sana bakmasam hasta biraksam neyse diyor. Ama anlatamiyorum senin esin hastayken sen kendi agrini mi dusunuyon. Bunu demek istiyorum ama anlamiyo. Haksizmiyim?????