Zdzdzd Eşim sürekli anal seks istiyor ben hem günah hem acır hemde istemiyorum ısrar ediyor her ilişkide şaşırdım kaldım
Yorgunanne07 Zdzdzd aynı durum bendede var bende birgün ilşki bitmişti yine isdedi reddettim arkadan neyse tam kalktı giderken arkasına parmagimi yapiverdim girmedi bile bağırdı napiosun die anla beni işde die yaptım dedim bakalım ben sana sokayim nasıl oluyormuş die bi kere zorladı aptal popom kanadı bidada asla
CilekliVotka Zdzdzd İlk başlarda benim eşimde istediğinde benimde acıyor kanıyordu ve korkuyordumda Sonra tam yumuşadığım kendimi rahat hissettiğim zaman normal ilişki ortasında girdi hissetmedim bile öyle söyleyeyim. Zaten sürekli olmaz bizim 2 3 ayda 1 kez falan olur o da kıramadığım için maalesef..
2minikmucize Zdzdzd acıyı bırak günah erkeklerin her dediğini yaparsan eşşek diye sırtına biner bunu bilir bunu söylerim ben günah olmasa bile yapmam anlatın bu ne yahu göt merakı erkekteki benim ki bi kere günah mı dedi azarı bastım sustu kimse seni istemediğin bir şeyi yaptıramaz eşin bile olsa bi kavmin helak edildiği şeyden bahsediyoruz tama kimse dört dörtlük değil ama affı olmayan günahlardan biri evet linçlemek isteyen gelsin
Zdzdzd Yorgunanne07 sürekli istiyor. Bende geciktiriyorum. Orası yetmiyor mu diyorum alakası yok anal sesk başka olur diyo. Korkuyorum günah hemde ya
Deleted10 Yorgunanne07 Gozumde canlandi kızmayin ama o kadar guldum ki djdkdm yıkıldım 😂😂😂😂 helal olsun 😂😂😂
Snnsnszn Zdzdzd hem günah hemde ilerde kakamı tutamayıp altıma sıçmak istemiyorum de ordaki kasları allah boşuna sıkı yaratmadı gevşetince dediğim olur
EmelAlp Zdzdzd mecbur değilsin canım ilerde durduk yere tuvaletini altına yapmak istemezsin dimi hak yolu varken bok yolu niye anlamıyorum bu erkekleri iğrençler
Selin113 Zdzdzd merhaba benim eşim de herdefa anal iatiyo ama ben acimasindan korktuğum için yapamiyorum acıtmadan yapma yöntemi varmi
Papatyagelin01 2minikmucize birde sağlık sorunları ortaya çıkıyormuş hak yolu varken 💩 yolu resmen yapana da bişey diyemem herkes kendi günahından sevabından sorumlu hemşire bir tanıdık bu sebepten ötürü çok gelen var diyor
2minikmucize Papatyagelin01 AA neden geliyorlarmış müslüman başka bir müslümanı uyurması da gerekir.Resmen erkekler zevk için kadınları harcıyorlar.Bilmiyorum bana zorla yapmak istemediğim halde zorluyorsa boşarım kırmızı çizgimdir hiç yapma teşebbüsündede bulunmadım nasıl bir şey bilmiyorum afedersiniz kabızlık yaşıyordum üç gün oturamadım onu tahmin bile edemiyorum
Papatyagelin01 2minikmucize aynen canım uyarmak boynumuzun borcu bu tarz ilişkilerde büyük abdesti tutamama durumu oluyormuş o yüzden geliyorlarmış
Papatyagelin01 2minikmucize boşanma sebebi bu hatta ayakkabıyı ters koyuyorlarmış mahkemede hakim anlasın diye
Papatyagelin01 2minikmucize çok afedersiniz ama ufacık bir yer zaten vajina gibi esnek te değil yani ne zevk alınabilir ne bilim Allah akıl fikir versin
papatya_ 2minikmucize zaten boşanma sebebi vücut senin vücudun istemediğin sürece kimse bisey yapamaz
2minikmucize “Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır.” “Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz.” (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü’l-Mesâbih, II, 184
2minikmucize Papatyagelin01 çok üzücü günahı geçtim herkes müslüman değil çünkü ama sağlık problemi yaratması kötü zaten bize zarar vermese Allah neden günah diye ayetler göndersin
Asel_Asya2020 Papatyagelin01 bi arkadaşım söylemişti dar olduğu için çok zevk alıyormuş karşı taraf ne kadar doğru bilemem hiç yapmadım yapmam da 🤦♀️
Papatyagelin01 Asel_Asya2020 ay darlığı batsın canım acıdıktan sonra haram olduktan sonra zevkine bakmam valla ilerde büyük abdesti tutamıyorlarmış o da cabası 🙄
Pcoslu1anne Zdzdzd 2 gün önce yaptık🤣 Ama hazir hissetmen ve tabiki istemen önemli istemiyorsan yapma bosver. Esin istiyor diye kendini kasarak yaparsan aci çekersin