Gizemli7 Çok kararsız kaldım ama artık çok bunaldım heryerde süt istyor sürekli emzik gibi ağzında gece uyumuyor sabaha kadar emzik gibi belki bir düzenimiz olur diyorum bu durumda hem benim için çok zor hem onun için yorucu olsa gerek sizce napmalıyım
Adsizbayan Gizemli7 iki yaşına iki ay kala kestik inanın sizinkinden daha zorlayiciydi göğüsüm.surekli yaraydi neler neler geçirdim gören bırak diyodu ama inan okadar önemli bulunmaz bı kısmeti varken yesin diye bıkmadan devam ettim . Az daha sabret 2 yaşına yakın veya 2 yaşında bıraktırmak daha doğru annelik zor ama sabırlı iş 😊 kızınız için biraz daha sabretmenizi öneririm 🌸
Canemin_1 Gizemli7 2 yaşına kadar beklesen 2 yaşına girince kessen evet bir düzen oluyor ama anne sütü hiç biseye benzemiyor ki
Deleted19 Gizemli7 1 haftadan beri azalmıştım zaten ve konuşuyordum artık emmek yok büyüdün diye .2 gün önce öğlen emmek istedi bende meme acıyo dedim kızım görmeden peçete koydum bak uf olmuş dedim Allah’a şükür hiç sorun çıkarmadı ısrar etmedi her gelişinde emmek için açıp gösterdim uf olmuş diye o şekilde unuttu .Dün gece kalktı bi defa o zaman da aynı şekilde yaptım kendi kendine uyudu 40 dk içinde
dramaqueencnm Ben bir buçuk yaşındayken kesmiştim bi anda kesmedim yavaş yavaş unutturdum çocukta travma kalmasın diye
Canemin_1 Gizemli7 oyle birden bire kesersen o çocuk hasta olur huysuz olur . Ben 3 gün gündüz emzirmedim gece uykuya dalınca verdim. Sonra gecede kestim inan o ilk kestiğin gün o kadar zor oluyor ki oğlumu 2 ay oldu keselim allahim bir sabırla tek başıma yapamadım çocuk o kadar kötü oldu ki annemlere aldım götürdüm abimin kızı falan kiz kardeşim ilgilendi çabuk unuttu ne kadar kalabalık o kadar iyi
dramaqueencnm Gizemli7 sandığım kadar zor geçmedi yavaş yavaş emzirme sayısını düşürdüm gece uyandığında ben değil eşim ilgilendi ilk başlarda ayrı odada yattım aklına geldikçe hala söylüyor ama diretmiyor
Gizemli7 Ogretmenhanim benimden öyle 😏 oyüzden bırakmak istiyorum bir yandanda anne sütü çok iyi diyorum çok kararsz kaldm
DipsizKuyu0 Gizemli7 benim kızım 16 aylık bende bıtaktırdım hamile olduğum için. çok düşkündü. çok da zor olmadı bıraktırmak. bence bir iki ay daha emzir hiç değilse. tam iki yaş demesine gerek yok bence.
Elifimmm Gizemli7 Benim kızımda 21 aylık bende bunaldım artık yemek yemiyor gelip emmek istiyor bende kesmeyi düşünüyorum en azından yemek yer Dr 2 yaşına kadar devam et dedi bakalım nasıl kesicem bide eğer bırakmakta zorlanirsan sabır taşı varmış onunlada kese bilirsin ben denemek için 1 kere sürdüm egg dedi tatini beyenmedi baya bı zamn emmedi onunda deneyebilirsiniz
07_antalya Gizemli7 22 aylik hala deli gbi emiyor bi biraktirayim diyom yüzüme melüm melüm baknca kiyamiyorum bu gidisle birakamiyacaz gbi
bitterdelisi24 Gizemli7 2 yasına kdar emzirmeni öneririm.. bu dönemde daha bi istekli oluyorlar nedense. emzırmek her acıdan iyi aranızdakı bağı guclendırır özgüveni artar bağışıklık konusunu soylemıyorum bile.. biraz daha sabret dostum🥰