bittercikolata Noluyohh 18 kg verdim 4 ayda iki öğün beslendum sadece sabah 11 12 gibi kahvaltı ondan 2 saat sonra kahve ve yanına hurma, bitter çikolata vs ve akşam en geç 6 da akşam yemeği. O saatten sabah kahvaltıya kadar sadece su, sekersiz çay ve kahve 💣
Cikolataligofret 2minikmucize oruc zayiflamak icin tutulmuyor bnde buna sinir oluyorum oruc insanin kendini terbiye rtmesidir nefsine hkim olmasidir emin ol ikisi cok farkli sey
Noluyohh 2minikmucize nasıl kafa yaşıyon ya🤣 zatıflamak için oruç mu tutiyim normal orucumu zaten tutuyorum ama allah için
Nimess Cikolataligofret adına laf ediyor hanımefendi bence çünkü ben adına laf ediyorum başka bi isim bulabilirlerdi bence 🙈🙈
Cikolataligofret bittercikolata biliyorum askim birisi normal oruc tutun drmiste onunla ilgisi yok dedim
Noluyohh bittercikolata çok süpersin ya . Bende internetten baktım haftanın 5 günü normal 12 den akşam 6 ya kadar beslenin yazıyodu hafta sonu düşük kalorili
Noluyohh Buzlulimonatam normal günlük neler yiyodun peki yani saatleri falan nasıldı hiç kaçamak falan yapmışmıydın