GeceninKralicesi Cikolataligofret zaten ben sadece burayla ilgili konuşmuyorum bi postta cevap vermişim mesela hemen atlamışsınız dalga geçer gibi amacınızı anlayamadım ben sizin.
Cikolataligofret GeceninKralicesi komik oldugu icin olabir mi ? Bunu sadece bende dile getirmedim niye surekli brn ? Lutfen bni gormeyin bende sizi
Moonlight_ Elisam2022 oral yaparkan kaYganlastirici ne alakaaaa 😂😂😂 kokusu icinde kocasinin güzel kokan dusjeliyle yikamasi yeterli yani🤣
kanalize Elisam2022 evet doğumdan sonra kullanmaya başladım hala daha kullanıyorum kokusu çok güzel ama oral için değil kuruluk için
melaykeeee kanalize peki oral için bir şey kullanılıyor mu ?? Hani güzel koksun tadı güzel olsun diye He aşkım ? 😂
kemalimyapmaz kanalize bende aldım geçenlerde kokusunu çok beğendim dedim bir deneyeyim bir damla denedim nasıll güzel tadı var 🤣🤣 valla oralda da kullandım yani 🤦♀️
kanalize Elisam2022 bilmiyorum ki nirvana olanı da aldım koku falan yok dümdüz hoşuma gitmedi ama bunun en çok kokulu olması hoşuma gidiyor
Elisam2022 Moonlight_ Ne bilim kiz yenilebilir bir şeyse yalarken kullanırsın sonra yeniden sürersin falan belki dhdj
zeytep Moonlight_ @Elisam2022 oral için olmaz ama oral için ayrı jeller var, çilekli, çikolatalı falan☺️
Moonlight_ Elisam2022 ahahahaa allah senii sagliksiz askim bosver sen bisey sürme cikolata fln dicem ama oda nimet sürme 🤣 Original haliyle yapmaya devam😂
kanalize Elisam2022 ay olur mu ya doğumdan sonra kuruluk yaşamadın mı nerdeyse yırtılcak gibi hissediyor insan