Gerçekten Esra ezmeci kitapları okuyup uygulayan varmi 😀
Esra ezmeci
Asya36 bende şurada bekliyim baree😂😂
Asya36 okuyan cok gormediniz mi hic forumda
Hiç denk gelmedim
Asya36 Esra ezmeci deyince aklıma her soru cevap etkinliğinde sadece cinsellik konuşulduğu geliyor 😀 her soruda cinsellik olur mu ya hepsi de tuzlu sudan sonraymis yaşanılanlarin
Rouge ben duydum gördüm de işe yarıyor mu peki bi bilgin var mı canım?
Rouge anladım canım teşekkür ederim🌸
Asya36 kitaplarin hepsi bende var , ozellikle uygulamak icin almadim , ama okudukca insana faydali bilgiler verdigini soliyebilirim. Mesela kendimce adini koyamadigim seyleri kitapda bulabildim. Ama ben esimle alakali degil kendim icin okuyorum. Kendime bilgi icin. Tuzlu su denemedim. Esra ezmecinin tum storylerini de takip ederim :)
Lila_ bende öyle .ama kitabını okumadım .önceden bir programda vardı balcicek ilter miydi neydi o programda cok mantıklı konusuyodu . hala o esra ezmeci ise kitabı iyidir tabiki tuz dısında .birde bazen o kadar aldatılmalara vs affetme onerisini duyuyorum duydum onu doğru bulmamıstım .ama genel olarak senin de dedigin gibi adını koyamadıgımız seylere tespiti var yani 🌸
Rouge ah bide soru cevap storylerine bakiyormusun? Cok cins sorular geliyor. Gecen bir kac tanesine cok sasirdim.
- Esim gece saclarimi kesiyor ne yapabilirim
- Esim benim ic camasirlarimi giyiyor 🙁
- Kaynimla iliskim var Hamileyim🤨
Bunlara pek inanasim gelmiyor gibi oluyorum ama sonra Dunyada hersey oluyor diyorum
Lila_ bedel odetin yapmasın bana yanlıs geliyor işte .düşüncelerimiiz uyuşmuyor onunla. bana ihanet adam için niye hala ben uğraşıyım .odetsem de kim garantisini veriyor bir daha yapmicagının. ben o adamın yüzüne nasıl bakıcam hep hatırlicam kendime neden bunu yapıyım .kimse ihanetten sonra mutlu devam edemez .ben olsam kadınların gelecegini mutlulugunu düsünürüm .o anlık affederek mutlu hissediceksen affet demem ,cünkü kimse kaldıramaz. biliyorum bir üzülür iki üzülür üç de gecicek. ama o evde o adama baktığı sürece mutlu olmaz ki kadın. keske bu konuda güc verse .işte önceden öyle yapıyodu daha cok tanınmıyorken. fakat bizde söyle bisey var genelde insanlar aldatılınca ya kin tutar odetmek ister yada o insandan vazgecmez düzelmesini bekler .ben nasıl hayatıma bakarım bunu atlatırım kendi ayaklarım üstünde dururum diye kimse bakmıyor. esra ezmeci bunları dese kimse onu takip etmezki .edenlerin cogu hepsi degil bak onu nasıl cezalandırırım yada nasıl kendime yeniden bağlarım diye takip ediyor .o da bunun farkında. ve insanların duymak istediklerini söylüyor. tuz meselesi de insanlar böyle kocalarını baglicaklarını düşünüyorlar .tuz kadının kötü enerjisini belki atar öyle biseyi vardır ama kocanın karakterini degiştirmez. kadın böyle kitabını satıyor işte .kitapta unutmanın hayat kurmanın mutlu olmanın yollarını sadece anlatsa cok kişi almaz .malesef takıntı haline getiriyorlar .kolay bisey de degil