Kızlar 18 yaşında kaçarak evlendim.
Babam çok sert dururdu normalde sınıfta erkek arkadaşımla okuldan gelirdim kızardı tahammül edemezdi.sevgiliyken 2 yıl konuştuk sonra konuştuğumuzu babam öğrendi çok kızdı eşimi birakasim gelmedi de sürekli bana kizdiklari için çözümü kaçmakta buldum.
Evlenmek niyeti ile değildi sadece aile baskısından kurtulmak ama işler öyle değilmiş 3 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşimle anlasamiyorum sürekli kavga bugün tokat attı . babam haklıymış onun yüzüne bakıp bosancam diyemiyorum. Kactigimda çok ağladı onun göz yaşlarına dayanamam .Annem uzulcek Napcami bilmiyorum 😭 kactigimin acısını çekiyorum.
Nolursunuz bir şeyler yazın.
Boşanma lütfen bakın
Kumsalinci34 kuzum bi kere onlar senin ailen gitmen en doğrusu bi kere utanarak gidersin ama sırtın sağlam olur ömür boyu böyle bi insan denilmeyecek birini çekmekten iyidir
Kimse deliren bi çocuk istemez. Yani senin delirmendense bosanip baba evine dönmen babanın daha çok tercih edeceği.biseydir. kötünün iyisi olarak bak bu duruma
Kumsalinci34 onlar senin ailen ne olursa olsun affederler bi kere git kapılarına seni geri vermezler
Kumsalinci34 her insan bir hata yapar sende yapmışsın yaşın çok küçükmüş daha fazla kendine bu eziyeti çektirme. Don ailenin evine ilk annenle konus anlat durumunu eminim ki anlar zamanla kendi düzenini kurarsın bir işe girer çalışırsın belki ozaman kendine özgüvenin de artar ve ailene karşı da duruşun değişir. En güzel zamanların yaşların kendi ve bebeğinin geleceğini yakma.
Kumsalinci34 sana kesinlikle ayrıl demicem ama bir Tokat’ın devamı gelicek ben kaçmadım ama burnumun dikini çok severim eşimi kimse istemediği halde evlendik. Tabi bu anlaşmazlıklara yol açtı ikimiz de aynı rütbede bir yerde çalışıyoduk benim de çevrem de hep neşeli ve konuşkan insanlar vardı oda tam tersiydi bu bile iletişim problemi yaratirdi bize.
Babam bana bu evlilik yürümez dedi ve 2sene dolmadan bitti, eşimle evli kalsaydım belki ailem bir ömür üzülecekti ama şuan herşey geçti. Ailem üzülür diyemem dersen ya çekersin bu derdi ya da babanın evine dönersin ve hayatını yeniden şekillendirirsin.
Ayrılmak zordur eşinin huyunu suyunu bildiğin için ama bunlar da geçiyor unutuyorsun bir zaman sonra özellikle işe başlayınca.🌸 Bunların olma sebebi babanın o akan gözyaşları.
incilikaftan yazcaklarımı yazmıssın agzına saglık
bitterdelisi24 içine umarım bir nebze de olsa su serpilir, arkadaşın 🌸 düşüncelerimiz aynı bitterim
incilikaftan ceken bilir derler ya.. dolu dolu yazmıssın.. ınsallah arkdasta bıseyler cıkarır cekmez o adamı bu kadınlarw bu sıddet neden ya neden
bitterdelisi24 nedeni şu bir kadın eşini her yönden bastırma gücü varsa erkek bunu gururuna yediremez. Bide sessiz herşeye boyun eğen tayfa var onlara bende çok üzülüyorum keşke her kadına savunma sanatı öğretilse belediyeler böyle kurslar açmalı ki kadınlar da kendini fiziksel olarak savunabilsin 🤷🏻♀️
incilikaftan kesınlıkle sımdıden dıyorum kızımı mutlaka göndericem ne olursa kendını savunsun. ben yanında olurum olmam ama bı erkege kendını dovdurtmesın kendını korucak gucte olsun gozum arkada kalmaz
bitterdelisi24 belediyeler çocuklar için hizmet veriyor 18yas altına kaydettirip gönder 3 yaşına gelince
incilikaftan aynen öyle 3 yas tam zamanı 🥰
prenses88 evet öyle galiba çok teşekkür ediyorum sağolun 🙏
Ogretmenhanim Ayn öyle 😌😌 sağolun inşallah o cesareti en kısa zamanda göstereceğim 😔
Glr_09 evet sağolun teşekkürler 😓
Sutlusutlac çocuğumun huzuru her şeyden önemli en doğru karar bu şekilde sanrm sağolun teşekkürler 🙏🙏
incilikaftan sağolun Allah razı olsun sizin de çocuğunuz var mı
incilikaftan çok teşekkür ediyorum biz kadınlar kendimiz de çok güçlüyüz
Kumsalinci34 Allah yardımcın olsun insallah 🥰