Deleted09 Kızlar yiyemediğiniz yada içemediğiniz evime asla sokmam dediğiniz yiyecek veya içecek var mı? Ben pırasa sevmiyorum ver evime de asla sokmadım😑
Rouge Deleted09 et asla yiyemem kokusuna dahi tahammül edemem tavuga zor alıstım onu bile seciyorum benim daha cok var
Miskin Deleted09 Eşim de çok sever inat ve ısrarla bana da sevdirmeye çalışır ama yok görünüşü bile beni huylandırıyorr🤷🏻♀️😂
Deleted09 Miskin ayy bana da pırasa da yapıyorlar ama eşim değil ailem😂 zorla yedirmeye çalışırlardı normalde yemek seçmem ama pırasa yapılınca seçerdim en sonunda pes ettiler inşallah evleneceğin adam pırasa sever her gün pırasa yemek zorunda kalırsın dediler😂 Allah’tan eşimde pırasa sevmiyor😂😂
Miskin Deleted09 Aaaaa bende pırasayı çok severim çiğ bile yerim katır kutur 😂😂 Yine ucuz atlatmışsın ya esin de seviyor olsaydı 😂
zarifhanim Bezelye, kereviz,kuyruk yağı,pırasa, dereotu, kabak, avokado, yulaf unu, cennet hurması hiç bir türlü sevemedim. Damak tadıma uymuyor 😕 Evime de hiç almadım. Bir yerlerde ikram edilince ayıp olmasın diye zorla yediğim olmuştur.
Deleted09 zarifhanim ayy yok ayıp olmasın diye de yiyemem sevmiyorum derim yani😑 yoksa fenalık geçiririm😒
zarifhanim Deleted09 Sevmiyorum diyemeyeceğim kişiler, kırmak istemediğim için yediğim olmuştur. Çünkü tokum desek dahi ısrar edilme durumu var. Yiyince ölmeyeceğimi bildiğim için tatsızlık çıkarmadım açıkcası ama yaşayacak kadar yedim iki lokma elinize sağlık demek için 🤭
bitterdelisi24 Deleted09 genelde herseyi yerim 😅 ama ciğer taşak falan yiyemem onlar midemi bulandırıyor😀😀
Rouge Deleted09 bilmiyorum asırı hassasım bu konuda midem bulanıyor . dokunamam bile .evde bıçaklar falan ayrıdır ona degerse bir daha dokunmam .annemler evde pişirmiyor yada ben olmadıgımda yapıyolar .süt de icemem anca sütlaç falan. once peynir falan da yemezdim ama onu yiyorum artık.kendimi baya aştım tavuk yemeye basladım yeni yeni. o da yani böyle içi sulu sulu ve taammm pişmiş olucak yoksa yemem