Meraba kızlar 5 yıllık ewliyim bide 3 yaşında oğlum var kaynanmgillerle beraber yaşıyoruz bizim çoğunluk yatak odamda geçiririm ew işlerini falan yaparım odama geçerim biraz da sessiz olduğum için anca odamda rahat edebiliyorum benim yatak basligim ve pufum var onların rengi pudra rengi ewlndgim zamn hepsini açık renk seçmiştim😂😂şimdiki aklım olsa hepsini siyah yapardım çok uzattım kusura bakmayın 😊 eşimde sürekli odada olur işten gelir elini yıkar direk uzanır başına başlığa koyar bu zamanla kire dönüştü süet gibi bı kumaş zaten bide tesisatçı olduğu için saçı fln toz oluyo bez falan ortugumde oldu başlığa ama kâr etmedi o kır içine sindi artık nekadar silmeme rağmen gecmedi ben degistmk istiyorum basligimi yani kaplmamk istiyorum sizce hangi renk olur başlık ve pufu değiştirecek çünkü puf da baya kirli oğlum sürekli orda oynar otururuz oda baya yıprandı böyle güzel bi renk istiyorum açık bı renk değil böyle kir göstermeyen bişey yptrmak istiyorum mobilyamda beyaz buarada perde fonlarim falanda pudra rengi sizce hangi renk yakışır.