Kızlar 2 aydır kayınvalidemgille kalıyoruz eşimde yogun çalışıyor eskiden duramayan kocam şimdi bana haftada bir yanaşıyor tuhafıma gidiyor sordum bugün canım istemiyo yorgunum dedim önceden de hep yorgundunki sen napıyım dedim parfüm sık biraz daha bakımlı ol makyaj yap diyor evin içindeyiz akşama kadar zaten iatediğimi giyinemiyorum tesettürlüyüm yazma vs dolanıyorum mecburu nasıl makyaj yapıyım birde 3 aylık bebeğim olduğu içim parfüm sıkmıyor emziriyorum diye ee duşa zor girerken bakımı nasıl yapmamı bekliyor anlamıyorum tekrar nasıl yakınlaştırabilirim

Buseek oradayken zor normal bence uzaklaşması evde yazmayla falan duruyorum mecbur diyorsunuz istediğiniz gibi giyinip süslenemezsiniz istediğiniz gibi davranamazsınız , kafaya takmayın eve geçince bence her şey düzelir

KirmiziOjeli evet resmen özel hayat kalmadı umarım eve geçince düzelir ara sıra birgün gidip kalıyoruz geliyoruz özel birşey ne yapabilirim

Buseek saçlarını sal hafif bi makyaj yap rimel ruj yeter, güzel bi parfüm sık bi de jartiyer çek oldu bitti 😅

Buseek makyaj yapamazsiniz belki ama en azindan hafif kokular kullanabikirisniz az da olsa azicik parfumden bebeginize bir zarar gelecegini sanmiyorum cunku emzirme doneminde sütün kokusu cok tuhaf kokuyor benim oglum emerken de oyleydi surekli dus aliyordum ben ,odaniza gectiginizde esinizle ozel ilgilenerek guzel hos geceliklerle karsilayabilirisnjz bence

Buseek yeni doğum yapınca erkekler uzaklaşıyor belki sebep bu olabilir
            Kendisi hazırlansın özel bişey yapsın seni gezdirdim yemeğe çıkarsın sen eminimki gayet güzelsin çünkü yeni annesin

Buseek aaaa canim olur mu sonucta kocan nerde gecelik jartiyer orda ben anneme giderken bile goturuyorum esim beni almaya geldiginde 1 gece kaliyor mecbur lazim oliyor😁

Buseek acaba ter mi kokuyorsun dırek aklıma bu geldi bakımdan kastı belkı temızlıktır yanlıs anlamada kapalıymıssın zaten napcan ne beklıuorkı

bitterdelisi24 yok çok zor kokan bir insanım zaten temizliğimede dikkat ederim sadece sürekli parfüm kokuyum falan istiyor

Buseek yaklasık bır senedir parfum skmıyorum emzırdim ıcın…bosver sen nasıl mutlu oluyorsan oyle yasa bence