Shhssh Smilingsun [upl-image-preview url=//i.imgur.com/6k0ad48.jpeg] Bir veya iki saat sonra baktım test boyleydi bozulmus galiba dimi
seniseviyorum Kızlar dün ve bugün test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı [upl-image-preview url=//i.imgur.com/5aWyY6r.jpeg] Bu bügün yaptıgım test [upl-image-preview url=//i.imgur.com/npw3cOx.jpeg] Buda dün yaptıgım test
seniseviyorum Shhssh inşallah saglıklı bir hamilelik geçiririm rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin geçen ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef kimyasal gebelik miş inşallah bu sefer saglıklı bir hamilelik geçiririm
seniseviyorum Shhssh Amin inşallah bitane kızım var 26 aylık onun kardeşi olsun çok istiyorum rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
Amannebileyim Shhssh birkaç gün sonra tekrarla bence ben de test yaptım baktım tek çizgiydi bir kenara koydum gittim işimi falan yaptım dönüp baktığımda aynı böyleydi üzerinden birkaç saat geçmişti 2 gün sonra test yaptım gayet belirgin çift çizgiydi