Deleted10 Herkes gitmeden önce bir tedirgin olur herhalde. Gidince ilk nereden başlayacağım, ne anlatacağım diye. Çok ihtiyaç duyuyorum ama bu endişeyi taşıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız benimle ayni durumda olanlara da yardımcı olur 🌿
Cardinn Deleted10 canım karşında sanki arkadaşın varmışta dertleşiyor gibi düşün o zaten soracaktır sana bazı sorular hiç çekinmeden anlat herşeyi
Ohno Deleted10 ayy merak etme bir yerden başla sonrası çorap söküğü gibi gelir ben hep gidiyorum tedavi için ve sürekli ağlıyorum ama olsun ordan çıkınca çok rahatlamış oluyorum iyi geliyor bana seviyorum tanımadığım benim hakkımda fikri olmayan bir insana sorunlarımı anlatmayı
Poinella Deleted10 7sene once gitmistim bana bi kagit verdi soru cevaplar vardi doldur dedi doldurdum sen agir depresyona girmissin dedi mg.yuksek depresanlari yazdi yolladi🤦♀️
Mavisim20 Deleted10 devlet hastanesine gidince kagt veriyor ordan sende olan sorunlari isaretliyosun ne derdin var diye soruyor ama konusmuyor seninle yanii bizim burdaki dewlet doktorlari oyle baska yerdekiler nasildir bilmem snra ilac yazip gönderiyor. Özel hastanede gittim gecen ay memnun kaldım sen anlattigin kadar seni dinliyor sorular soruyor cozumler öneriyor ilac veriyor snra tekrar cagiriyor. Seni hic tanimayan kisiye derdini anlatmak fikir almak rahatlatiyor bnce insani tarafsiz bakiyor olaylara dogru mu yanlis mi yonlendirebiliyor ben suanlik memnunum
Saudade Pskiyatrise gitmiştim konuştum öyle sadece siz anlattıkca size iyi gelecegnini dusunuyosaniz anlatin bana ilac vermisti ama ben 4 5 ay gittim insandan insana göre degisebilir benim ki sadece dinlemisti ben pek yarar göremedim kendimde anlatmak hafifletmiyor beni
Deleted10 Saudade bana da anlatmak iyi gelmiyor. Birşeyi anlattigimda onu tekrar yasiyorum ve o konuya daha cok yoğunlaşıyorum. Kucuk dertler sorun olmuyor ama atiyorum cok eskiden kalma birseyi konustugumda bir hafta kadar o eskinin içinden cikamiyorum.
incilikaftan Lisedeyken psikiyatrise gittim oturmamla kalkmam bir oldu hemen 2 tane ilaç verdi uyum bozukluğu teşhisi koymuş 😂😂😂 aslında sosyal çevrem kalabadır
Deleted10 Poinella gerektigi yerde ilac kullanmaktan cekinmem aslinda ama vitamin yazar gibi direk patir kutur antidepresan yazanlar beni korkutuyor
Saudade Deleted10 yav anlatincada ayni sey degismiyor degismeyecek geriliyorum meslege saygim sonsuz ama bana göre degil Gittigim pskiyatrist sehiedeki en unlulerindendi
Ogretmenhanim Psikoloğa gitsem anlat anlat bitmez içimdekiler. Psikolog olmus 300 lira. Ben bu dertlerle ölürüm heralde..