Yav ne oldu bu foruma ne güzel kaydolmadan okuyordum ufkum açılıyordu resmen duruldunuz. Buraları şenlendirmek için kaydoldum. Hadi bacılarım anlatın bakalım kime nasıl yakalandınız ya da kimi nasıl yakaladınız?
Ben bir kaç kez yakalandım bir kaç kez de yakaladım birini anlatıyorum 😂
Orta son sınıfta babaannemlerde kalıyordum en ufak seste uyanan biriyim. Biri örtüyü üzerimden kafama doğru çekti ben şak açtım gözleri ama sesimi çıkarmıyorum. Karşı taraftaki çekyat gıcırdadı 2 kişi tepesine çıktı ve sonra gitgel yapmaya başladılar. Çekyattan sesler geliyor aynı zamanda babaannem besmele çekiyor. Yani anlayacağınız 4+1 evde babaannem ve dedem benim olduğum odaya gelip besmele çekerek seviştiler. Sonra gittiler. Bu nasıl fantazi ben anlamadım. O gün bu gündür psikolojim bozuk dostlar 🤷🏻♀️😅
Nasıl yakalandınız / yakaladınız??
gectibizden5 ahahahaahahah peki benim buna hönkürmem 😂😂😂😂😂😂😂 bizde ormanda arabanın içinde tam işi bitirmişken pencereye kafamı bi döndüm adamın biri bize bakıyor aaaa diye bağırdığımı hatırlıyorum çırılçıplak değildim Allahtan 😂 fantezilerimin katili adam gözümün önüne geldi bak şuan
gectibizden5 ahaha sesli olarak niye bu kadar güldüm ben buna😂😂😂😂
Mrs-cokbilmis bayağı durup izlemiş yani sizi 😂
gectibizden5 hayır yeni geldiği belliydi biz tam üstümüzü giymiştik iş üstünde yakalanmadık
Yakamozz Bende yarattığı travmayı düşünebiliyor musun yıllardır şoktayım 😂
Mrs-cokbilmis ohh iyi bari
Geçen gün kaynım bize geldi kalacaktı daha 14 yaşında benim çocuklar hasta ateşleri var sürekli kontrol ediyorum uyumaya calisiyirum filan oda ayrı odada yatamaz yer yatağında yattı oturma odasında neyse gece bir baktım eli seyinde ne yapacağımı şaşırdım uluorta yapılmaz ama dimi sonra kontrol etmeye utandım çocukları Allah’tan çocuk ağladı da oda tuvalate gitti bende baktım çocuklara ama sok yaşadım resmen esimede dedim ki bir daha kalmaya gelmesin kardeşin dedim büyüdü artık o dedim sonra oraya gittik orda da eşim yakalamış 😂
Patmem mast yapıyor muydu yoksa sadece dokunuyor muydu 🙊 görsem bende cekinirdim heralde
Profil de ki senmisin 😂 alakasız ama
incilikaftan Olmak istediğim sexylikte bir afetül vahşet diyelim 😂
incilikaftan [upl-image-preview url=//i.imgur.com/XeXeBlR.jpeg]
Al sana bombe 😬
Bir gece kızım daldı odaya birden yorgan vardı kıştı eşim kendini yan tarafa atıverdi bir an küçücük çocuktan çok utanmıştım. Küçükkende tuvalete çok kalkardım sürekli annemle babamı banyo yaparken yakalardım kapıda beklerdim, tâbi o zaman anlamıyorum sıradan banyo sanıyorum sonra aklım basınca kapıda beklediğim için onları nasıl rahatsız ettiğimi düşünüp kendi kendime utandım
gectibizden5 hahahah büyük bir travma yaşamışsın 🤣🤣
Benimki kaynana olayı dur anlatim
Doğum yaptıktan sonra kayınbabamgilde kaldım 40ım çıktığı gün kaynanam bacısını, yiğenlerini çağırdı o gün onlarda orda kaldılar. Adam 40 gün + bir ay beklemiş durur mu. Herkes daha oturuyor bizim bebekten dolayı erkenden uykumuz gelir bizde yatıyoruz diye odaya geçtik eşim tabi durmuyor dur yapma misafir var diyorum dinlemiyor. Neyse tam işin ortasında oğlum ağladı. Ağlama sesini duyar duymaz pat diye odaya girdi kadın 🤦♀️ girme diye bağırdım ya hiç oralı olmadı apar topar eşimin üstünden indim nasıl utandım anlatamam 🤦♀️
Ama suç onun suçu hem kirkimizin çıktığı günü misafir çağırıyorsun hemde pat diye odaya giriyorsun deme? Salak kadın aklıma geldikçe sinir olurum 🤦♀️🙄
gectibizden5 guzel post olmus 😅😅 böyle seyler lazım bize😀
Patmem yuh ya pis ergen:)
Tecrubekonusuyor ah kim bilir ne kadar kızıyorlardı sana 🙈
gectibizden5 mast yapıyordu ama daha nasıl yapılacağını bilmiyordu sanırım 🙄😂
bitterdelisi24 evet o gundne beri hiç evime bile gelsin istemiyorum çok çekiniyorum 🤦
Benim oğluma eşim dövüş ögretir yok şöyle yıkıcan adamı dayak yemiycen falan bak anneni nasıl yıkıcam arada bendede gösterir şakalasırız birgün dedi gidelim odaya çizgi filme dalmış zaten biz odanın kapısını unutmusuz işe koyulduk eşim üzerimde bir anda kapı açıldı aaa burada eglence varmış baba bensiz dövüş mü oynuyorsunuz diye allahtan üzerimizde pike vardı çocugum bizi oyun oynuyor sandı 😅