Cardinn incilikaftan Canım öfkesimi kaldı artık ya daha önce uyardım kendisini hep inkar etti artık öfke falan hicbirsey dinlemeye eğim bırak zararı bana olsun böyle faydadan iyidir
incilikaftan Cardinn canım sen bu konuda haklısın evet sana boşan gitsin yazmam çok basit. Ama bu evreden sonrasını düşünmen için yazmıştım
Cardinn incilikaftan ya bilmiyorum artık canım ya bilmiyorum anlam veremiyorum ya neden neden neden ben böyle yapmazsam bu işin devamı gelecek biliyorum
Rouge Cardinn üzgünüm ama affederek kendine yaptın yapıcagını. ve bikac kereden sonra şaşırmaman gerek .sende biliyodun aslında tekrar yapıcagını ve en sonunda biteceğini, neden kendine bunun yapılmasına izin veriyosun ki
Cardinn Rouge işte hep bı düzelir umuduyla ama ben aslında dediğin gibi affederek en büyük kötülüğü kendime yapıyormuşum
Rouge Cardinn yani bir kere sana kendini kötü hissettirdiyse bir kere seni evliligini düsünmediyse bir dahakine düzelse ne olur ki ??anlamı var mı ?kırıyosam da cok özür dilerim fakat dost olarak gor amac bu segil sadece gormeni istiyorum 🙏🌸
Rouge Cardinn kendine öfkelenme ama eger bundan sonra kendine degil de sana yanlıs yapana merhamet sans gösterirsen o zaman kendine öfkelen