bugsbunnyy [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9ce6nXx.jpeg] Kizlar oglumun damagi neden beyaz böyle ve şişmiş
deleted13 bugsbunnyy kaç aylık diş alt yapı oluşuyor gibi ama şuan çıkmaz hemen kızarıp şişiyor,yakında çıkma aşamasına geçer damak sertleşiyor.
Hayat_ bugsbunnyy benim kiziminda oyleydi bembeyazdi 4 aylikken başlamıştı herkes bu erken dis çıkaracak dedi hatta oyle cok erkende cikmadi 7 aylikdi ilk dışı patladiginda
deleted13 bugsbunnyy Hemen çıkacağını düşünmüyorum alt yapısı oluşuyor bence damağı sertleşmeye başlamış yani öyle söyleyeyim.
Hayat_ bugsbunnyy sanmıyorum edeceğini sonucta Allah hepimizi kusursuz yaratmış herkeste olan birsey sende de oldu bu bende de o yuzden hic rahatsiz olduğunu dusunmuyorum. Rahatsiz olsalar zatn 24 saat surekli aglarlardı
Ozlem30 Eder canım dış çıkarana kdr huysuz olur tetagil.dis tozu var çok doğal hemde eczaneden alıp elinle masaj yapabilirsin toz şekilde
Kobranecla Ozlem30 bnm arkadaşımın oğluna alerji yaptı o bence doktor tavsiyesi ile kullansın kendi kafanıza kullanmayın ciddi sorunlar yaratabilir
Smilingsun bugsbunnyy Benim oğlumdada aynı öyleydi. Çok fazla geçmedi 2 hafta falan sonra çıktı Korkmana gerek yok canım. Kaç aylık?