Sorun şu ki kizlar esimin ailesiyle bir sorunumuz yok ama ya ne bileyim gorusmek bile istemiyorum. Evet eskiden cok sorunumuz oldu kavga ettik vs bana hakaret ettiler kizima hamileyken bir sürü sey soylediler derken 6 ay konusmadim asla cocuk doğduktan sonra tabi aradaki buzlar eridi babamin hatrina barıştım babam uc gunluk dunya birak onlarin ayibi olsun biz Allah’in rızasını alalim dedi diye babami kirmadim. Ama soyleki mesela yeni eve taşındık 5 ay oluyor nerdeyse bu evime 1 kere geldiler oda esimin onlara dedigi lafla. Eve tasindigimizda mutfak ve banyo tadilattaydi esim işe gitti annesini cagirdi sen cocuga bak yaninda dur kiz da isini yapsin diye kaynanam geldi oturdu salona pekde iş yokmus dedi 15 20 dk sonra kalkdi gitti. Surekli ben gidiyorum onlara. Esim rahatsizlandi piskolojik olarak bilirsiniz olmayan seyleri vs görüyordu baya etkilenmiştik ve bana o akilla seni öldurecegim dedi kaynanam aradi o sira nasil oldu diye oglunu sordu bende hic iyi degil boyle boyle diyor dedim gelelimmi biz diyor sormasi hata kalkip gelmesi lazimdi bana gore neyse esim biraz daha iyi olunca neden boyle diyorsun dedim yemin ederim hatirlamiyorum dedi ve kalkip ben uyurken hastaneye gitmis yatiş istemis gece uyandim esimi evde göremeyince o sekilde öğrendim hastaneye yattigini. Sabah kaynanam aradi nasil iyimi diye sordu bende hastanede o gece yatişa aldilar dedim kac gun boyunca aman bi gelini gidelim gorelim torunumuzu gorelim diye kalkip gelmediler ki cokda uzak mesafede degil arabayla 25 dk nerdeyse ve 2 tane arabalari var yok da degil ki. Esim gunler sonra taburcu oldu benim ailem taburcu oldugu gibi kosarak geldiler gecmis olsuna onlar gelmedi aradan gunler gecti bizi çağırdılar hatta biz gittik ayaklarina esim o sira neden bize hic gelmiyorsun anne dedi direk oda ay babani yanliz birakamiyorum vs vs demeye basladi hep boyledir zaten önceden bende cagirirdim gel kahve icelim edelim derdim direk bana baban sıkılır gelemem, yanliz birakamam derdi esime de aynisini dedi surekli bahanesi budur. 2 gun sonra kari koca kosa kosa bize geldiler esimin lafindan sonra demek ki isteyince gelinebiliyormus. Aklim almiyor benim kizlar nasil bu kadar soguklar ya esim hasta olur beni ararlar corba yap vs iyileşsin hemen işe gitsin boyle vurdum duymaz insan gormedim. Nerdeyse 1 aydan fazladır gitmiyorum aramiyorum da sinir oldugum sey beni ve kizimi ayaklarina beklemeleri kalkin kendiniz gelin bi kerede yahu. Benim ailem kizimi mesela 3 gun görmesinler taxiye biner yine gelirlerdi. Babam ozlesin isten cikar eve ugramadan bize gelir kizimi alir goturur. Bunlar oturduklari yerden gelsinler biz sevelim derdindeler. En son esime artik dayanamayip soyledim hastaneye yattin annen kotu oldugunu bildigi halde cikip gelmedi ki.cokda uzak degil dedim taburcu oldun yine gelmediler biz gittik dedim hastaneyken acik konuşayım ben kizimla beni gormeye bir gecmis olsuna gelirler diye bekledim ama kapimi calan olmadi dedim ben boyle bisi görmedim dedim esimde ben kimseden ilgi gormek istemiyorum senden istiyorum o ayri sen benim karimsin ama digerlerinden istemiyorum bugune kadar gostermedikleri ilgili sirf bi rahatsizlandim diye göstermesinler diyor. Kaynanamlara gidersek bana alttan imali niye hic gelmiyorsunuz vs gibi seyler derlerse acik acik bir kerede siz gelin o zaman cok torun gormek istiyorsaniz diyecegim cok öfkeliyim bu konuda cidden.