Deleted10 esime hicbirsey demiyorum inan sirf bunlar yuzunden yani tatsızlık yaşamayalım diye ve sanki her dediklerini kocama tasiyan insan olarak olmamak için hep sustum. Ama onlar o kadar uyanik ki bana diyeceklerini esimin yaninda degil de o isteyken derler. Mesela kizimi hep kendine kendi tarafina benzetir kaynanam ama beni ezerek benzetmeye çalışır burnu kucuk sana hic cekmemis senin burnun kocamannn senin burnun buyuk bu lafi 10 kere tekrarlar ki burnum buyuk de degil. Bize cekmis bizim boyumuz uzunn kalipliyiz uzun uzunuz senin annen baban kisa biz uzunuzz bizden almis boyunu der kizimdan icin ki kendi de benden kisa uzun da degil yani ama diyorum ya kizimla ilgili bi benzetme yaparken beni ve ailemin birseyini hor gorme çabasinda ve bunlari esim bilmiyor bile soylemedim ona. Dogum yaptıktan yaklasik 2 ay sonra kizimi ve beni gördüler ilk kez ay kocakari gibi olmussun demişti bana. Ise gelince kizimi cok seviyorlar ama cikip gelmiyorlar hic ayaklarina bekliyorlar ki benim arabam yok bozuldu 2 sene once onlara gitmem icin kac tane toplu tasima araci değiştiriyorum kendileri.kalkip gelme zahmetinde bulunmazlar ama bu boyle devam ederse esime acik acik diyecegim 1 kerede kalkip kendileri gelsin zahmet edip diye