2baby1mom bitterdelisi24 meraba bayadır burdayım sizin yorumlarınızı da görüyorum hep:) konuyla alakası yok ama dayanamayıp sorucam:) sansürsüz kadın niye yok artık yani ben çok sık giremiyorum girdiğimde de onun yorumlarını okurdum hep gözüm arıyor yani 😂
bitterdelisi24 2baby1mom meraba 🥰🥰 en son telefonu bozuktu bence ondan gırmıyor yoksa o burasız yapamazdı
Siyahrimel Papatyagelin01 Ben yeni yeni kademe ilerliyorum. Doktora gittim falan ama yok dediğin gibi gerçekten beyinde bitiyor. Vibratör aldım önceden hiç elime bile alamiyordum korkudan ama şimdi biraz yol aldım inşallah bende atlaticam. Cok zor gerçekten..
Papatyagelin01 Siyahrimel kendinizi telkin edin ben hep millet normal doguruyor vajina 10 cme kadar açılıyor bir penismi giremeyecek derdim 🙈
2minikmucize Siyahrimel bu gözler ne açık yazılarla karşılaştı🤣gayet hoş anlatmak istediğini anlatmışsın🥰
Siyahrimel 2minikmucize bilmiyorum ki 😀 hamile olduğumu ögrendigim de çok sasirmistim. Normal doğum için hiç bir sorun yoktu ama yapamadım 🤷♀️
2minikmucize Siyahrimel ya eleştirmiyorum inanki ilişkiye nasıl girdiniz ki yani vajinismus ilişkiye girememe diye biliyorum