Ginger Aydan_123 kutunun üzerinde 10 dk sonra çıkan çizginin doğruluk payı yoktur diyor kutunun üzerini okuyup tekrar yapın yada saglik ocağına gidip kan verin
Adamasali Aydan_123 canım sabah uyandığında o idrarınla test yap daha net çıkıyormuş gebelik testiyle
Burcin Aydan_123 Aydan_123 Aydan_123 Slm benim bir sorum olacakti benim her ay gecikmem Oluyor ev yine Bu ay 3gun oldu hala gelmedi Bu sayfada bir sorun ola bilirmi Acaba hamileyim yada ama her an gelicek gibi hisediyorum ev hersey kokuyor bana ne yapmam gerek yardimci ola bilirmisiniz bana 3gun geciktim
camguzeli Aydan_123 adetiniz gecikti mi bir de testin fotoğrafını atabilir misiniz buraya ☺️ silik çıktıysa muhtemelen yeni gebeliktir
camguzeli Aydan_123 var gibi daha adetiniz geçmediği için böyle silik çıkıyor. Bir an önce kan verin ☺️
Nutella1905 Aydan_123 maşallah hamilesin canım aynısı bende vardı hatta iki hamileliğimde de aynı silikti şimdi biri 2 yaşında diğeri 10 aylık 2 kızım var 😉
Aydan_123 Aysehsdmr43 Tewekkur ederim canim zaman ayirib cevapladiginiz icin❤️❤️ Sabah giderim O zaman🙈
Zuhra camguzeli merhaba benim adetimin 6 cı günü olması lazım normalde ama adet olmadım. Test yaptım negatif çıktı sizce yine bir test yapmalı mıyım?
Aysehsdmr43 Aydan_123 inşallah güzel sonuç alırsınız. İnşallah bende hamileyimdir 3 gün kaldı adet olmama
Aydan_123 Aysehsdmr43 Allahim hadi inshAllah😍❤️ Sizden de bekliyorum o guzel haberi mutlaka🙈 inshAllah ben de oyleyimdir))