Aydan_123 Aysehsdmr43 Aşkım kan testi zaten adetden geçmeden biliniyo. Ben ilk idrarda yaptim olmadi bir kaç dk geçti tekrar yaptim o zaman çikti sonra kan verdim
Glr_09 Aydan_123 hamileseen😃😃doktor demedi mi ama değerin düşük normal adetibr var daha iki üç günde bir kan ver yükselmişmi dige bak
Burcin Aydan_123 Aydan_123 Aydan_123 Slm benim bir sorum olacakti benim her ay gecikmem Oluyor ev yine Bu ay 3gun oldu hala gelmedi Bu sayfada bir sorun ola bilirmi Acaba hamileyim yada ama her an gelicek gibi hisediyorum ev hersey kokuyor bana ne yapmam gerek yardimci ola bilirmisiniz bana 3gun geciktim
leylaacar01 Regl olmama daha 4 gün var var ama az önce Bi miktar kan geldi gebelik olabilirmi rengi değişikti
nisanur-1982 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/2Luymwp.jpeg] Bana birı bunu açıklasın kullanan varmı bu dıjıtal testı ekran negatıf dıyo ıcındekı çıkan bu 🤔nedemek bu cevap verın lutfen bütün belırtıler var bende esımle korunmasız ılıskı oldu planlıydı
nisanur-1982 nisanur-1982 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/02mIZXX.jpeg] Dijital olmayanda böle çıktı kafam karıştı yardımmm lütfen🙄ıkıncı cızgı var sılık adetımden 15 gün gectı🙄geç döllenme olabılırmı bırde dıjıtal test nıye negatıf dedı ve üç cızgı çıktı icinden