Burcin Aydan_123 Aydan_123 Aydan_123 Slm benim bir sorum olacakti benim her ay gecikmem Oluyor ev yine Bu ay 3gun oldu hala gelmedi Bu sayfada bir sorun ola bilirmi Acaba hamileyim yada ama her an gelicek gibi hisediyorum ev hersey kokuyor bana ne yapmam gerek yardimci ola bilirmisiniz bana 3gun geciktim
leylaacar01 Regl olmama daha 4 gün var var ama az önce Bi miktar kan geldi gebelik olabilirmi rengi değişikti
nisanur-1982 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/2Luymwp.jpeg] Bana birı bunu açıklasın kullanan varmı bu dıjıtal testı ekran negatıf dıyo ıcındekı çıkan bu 🤔nedemek bu cevap verın lutfen bütün belırtıler var bende esımle korunmasız ılıskı oldu planlıydı
nisanur-1982 nisanur-1982 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/02mIZXX.jpeg] Dijital olmayanda böle çıktı kafam karıştı yardımmm lütfen🙄ıkıncı cızgı var sılık adetımden 15 gün gectı🙄geç döllenme olabılırmı bırde dıjıtal test nıye negatıf dedı ve üç cızgı çıktı icinden
Amara seniseviyorum bende test yaptım bir ay adet olmadım testim silik çıktı doktora gittim alttan baktı dedi bi şey yok o gün eve gelir gelmez akıntım oldu sonra adet gibi oldu gide günde kahverengi gibi geldi anlamadım gitti
seniseviyorum Amara benimki bundan daha silik ti geç döllenme olmuş bügün tam 12 haftalık oldum normalde son adet tarihime göre 13 haftaya girmem lazım dı ama geç döllenme oldugu için 12 haftalık hamileyim inşallah sende hamilesindir canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Amara seniseviyorum yok sadece alttan baktı bi şey yok dedi ve test yaptı dedi bi şey çıkmadı bende çok şaşırdım pazartesi ev doktoruna gidecem lütfen bana dua edin 🤲🏻🌹
Amara Asya4343 silik çizgi var bence en iyisi kan testi vermek orda hemen beli olur bende testim böyle çıkmıştı sonra bir hafta geçti yine yaptım bi şey çıkmadı