cutechucky gectibizden5 herkesin yaptığı ama bana göre imkansız böyle Bi açık alanda veya çok romantik jakuzilu Bi odada çığlık çığlığa…. Sadece Bi hayaldi coni😀
Anilla Ozge49595 Güldürdün yine Allah da seni güldürsün 😂 bok yesin senin kocan Gül gibi karısı var onun yaptığına bak
Ozge49595 gectibizden5 gel bacım gel bize ruhsuzlar denk gelmiş adamlar ölü gibi ne fantezi bilir ne başka bisey
Thinky gectibizden5 çekindiğim birşey yok aslında kocamda biraz romantik olsa ben her fantazi yi yaparım ama kendisi sonuç odaklı olduğundan benimde pek hevesim kalmıyor… Ama eşimin biraz romantik olmasını isterdim şahsen…
Ozge49595 gectibizden5 hic oomasada olur öne oyle ruhsuz ruhsuz yatıyorlar bide bize derler hic sesin çıkmıyor oku gibi yatıyonuz diye
gectibizden5 Ozge49595 Ben gaza geldim dün gece adam yanımda uyurken ona msj attım saydırdım oh pişman değilim 😂
papatya_ gectibizden5 gülmeyin ama şu 69 u çok merak ediyorum birde havuz içinde nasıl yapıyorlar onu merak ediyorum 😂😂ama hayalde kalsın kocamla yapmak istemiyorum bende çılgınlık anca bu kadar hayal gücüm bile bitmiş durumda 😂
Akrep papatya_ Havuz içinde çok farklı oluyor. Eğer birde jakuziyse daha farklı masaj hissiyatında düşün 😂 bence denemelisin ulaşılmaz değilmiş 😅
dolapfaresi gectibizden5 denizde ormanda istiyordum onları yaptık birde eşimin asla bilmedi bir isteğim var bilmiyecekte hep içimde kalacak🤣😂