bittercikolata Piyemses Kirpapatyasii Geçiyor kızlarrr, spor yapın karin bölgesindeki yağlar eriyince hem kaslar ortaya çıkıyor hem de uyuşukluk Geçiyor. 😊 benim kızım 10 aylıkken geçmişti, tecrübeyle sabit 😊
Piyemses bittercikolata ciddi mi 1.5 ay oldu doğum yapalı o his çok kötü ya az bişey dikişlerin üstüne sarkan göbeğim var zamanla gider oda bana doktorum karın masajı yapmayı ihmal etme dedi nasıl yapacağımı sormayı unuttum sen nasıl yaptın
bittercikolata Piyemses Ben masaj falan yapmadım ama bebeğim 6 aylık olduktan sonra spora başladım ve 4 ayda gitti o his yağların da gitti 🙈
Lagosiyawo Ayseeee vajinal ilişki anında oluyor genelde ve daha uzun orgazm hazzı verir klitoralde anlık titreme oda eşim oral yaparken oluyorum ama vajinali tercih ederim tabi o çok başka
Ayseeee Ozge49595 ben 10 senelik evliyim ben söylerim eşime öyle dan diye olmaz diye bide oda zaten kuru olunca o da zevk almaz
Ozge49595 Ayseeee benimki öyle daha zevkli oluyor diyor hatta sulNmadigimi söylüyorum git biseyler izle o zaman diyor
Ozge49595 EMKSMES ayn öyle vurarak yapıyor sert yapıyorum işte diyor lan böyle sert mi olur canımı aciyor hayvan dan farkları yok
Ozge49595 Ayseeee kendini yormuyor valla kuru kuru dokunuyor oda tahriş oluyor ne biliyim bide diyo ki ben bekarken böyle değildim baya tecrubeliydim evlenince birden bire oldum diyor
Cici_kis Kirpapatyasii gogusten haz alinmazmi ya helede avuclayip uclarini yalarken,tabiki birde vajinanın yalanması en doruklar
Lagosiyawo Cici_kis doggy ve ben üstteyken genelde oluyor tabi her kadının g noktası farklı uyarılıyodur siz deneyerek bulabilirsniz