m123 Bsrkaya nasıl oldu. Ustteyken vajinal oluyorum ama oda baya uzun sürüyor konsantre olamıyorum galiba
Bsrkaya m123 Ben anlatmayı sevmiyorum yaaa önceden çok anlatırdım ama simdi artık buralar güvenli değil o yüzden sessizliğimi korkuyorum 😅 @Usnac95
Usnac95 Bsrkaya aaaaa kızzz anlat anlat 😂 ölüyorum artık 2.5 senedir beceremedim . Çok fark varmı klitoralle
m123 Usnac95 vajinalle baya fark var içindeyken boşaliyorsun ki baya zevk veriyor uçuyorsun diyebilirim. Klitral de zevkli ama bi vajinal değil 😉
Usnac95 Bsrkaya Vallahi aşk olsun bu kadar bencillik olmaz, şurda sıkıntıdayız. Kim be yapabilir kız burdan sana 😂 az tüyo ver bari be, cidden artık sıkıntıya giriyorum 😢 önceden başaramayıp sonradan olanlardan bilgi almak bana iyi geliyo
m123 Bsrkaya niye güvenli değil ki. Taninsak zaten bende hayatta yazmam özelimi de kimse kimseyi tanımıyor
kanalize Kirpapatyasii sırtımdan çok huylanıyorum ama heryere dokunmak serbest en çok özel bölge zirveye taşır 🫦
Usnac95 m123 yaaa iyice merak ediyorum böyle yazılınca 🙈😂 sizde taktik var mı peki, ben ilişki de aşırı zevk bile alamıyorum