Kızlar herkes yargılıycak linçliycek ama kimseye anlatamıyorum anlatmam akıl almam lazım kızlar eşimin çok yakın bi arkadaşı var böyle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyo ve eşimle çocukluk arkadaşı aynı zamanda eşimin ortağı birlikte iş yeri açtılar ortağının bana farklı bş bakışı var böyle hani ortamda şaka yapılır bişe olur biriyle göz göze gelirsin ya hep gözümün içine bakıp gülüyo sürekli böyle elimş tutmaya çalşıyo hatta bi kere kız kardeşlerimle felan gittiğimde onlarda bu sana bi değişik bakıyo gibi şeyler demişlerdi sürekli rüyama giriyo hem korkuyorum hem bana ilgi duymasından zevk alıyorum çok iyi bi insan çok ince düşünceli beni o kadar çok düşünüyo ki kocam beni bu kadar düşünmüyo kafam çok karışık bu yüzden eşimden soğumaya başladım eşim eve hiç gelmiyo gece yarışlarında geliyo hafta sonlarıda gelmiyo o adam kafamı karıştırdığı için mi soğuyorum ilgsizlikten mi bilmiyorum ama onun oldğu yerde kendimi daha değerli hissediyorum ☹️😔
Eşimin arkadaşı
Mery_56 seni çok iyi anlıyorum canım eşinden dolayı bi boşluğa kapılmışsın o adamdaki ilgi alaka da ister istemez hoşuna gider çoğu kadının başına geliyor bu ama sana tavsiyem sen eşin nasıl olursa olsun adama gözünün ucuyla bile bakma haramdır günahtır pişman olacağın boşluğa düşme naçizane fikrim 😊
Mery_56 Esra Eroldakilere inanmadığımı daha bugün dile getirdim. Eğer gerçeksen nasıl bu kadar çabuk kapılabiliyorsunuz duygudan duyguya eğer gerçek değilse lütfen gerçek değil olarak kalsın
Buzlulimonatam teşekkür ederim canım
Mery_56 eşin ilgi göstermiyo bı tarafdada sna ilgi gösteren biri. soguman normal bence esınde keske bıraz akıl olsada ılgıye sevgiye ıhtıyacın oldugunu anlasa.
MarieLaforet ailenden veya hiç kimseden sevgi görmeyince ilgi alaka görünce başka birinden kapılıyosun sadece bana ilgi göstermesi beni düşünmesi hoşuma gidiyo eşimden istedğim ilgiyi o gösteriyo
bitterdelisi24 😔keşke
Mery_56 üzgünüm ama sende eşinin arkadası da normal degilsiniz .hala gelmiş eşini sucluyosun .adam herseyden habersiz işinde .ne eşi eş ne arkadası arkadas !arkadasını düşünmeyen seni hic düsünmez !o ince düsünceli sandıgın kişi varya bir tek kendini düşünüyor ve olayın capkınlıgında !yoksa amacı ask olsa dünyada kadın mı kalmadı seni bulsun yakın arkadaşının eşini ??yazık !herseyin adabı var madem eşinden mutlu degilsin bosanırsın baskasıyla ne yaparsan yaparsın !kötü düsüncelerinizi karakterinizi karsıdaki insanı suçlayarak kapatmaya calısmayın !sen bu düsünceyle git de yuvanı boz o adamdan daha beterini gorup anlicaksın zaten !karakteri olmayan ve aklını kullanamayan insanlar bazı seyleri anca yasayarak öğrenir ..seni de kalbinle ve ilerde olucak pişmanlıklarınla bırakıyorum ..
Mery_56 gün geçmiyor ki yeni bir kurgu kurulmasın 🐣
bitterdelisi24 anlamazlar canım bende yeri geldi açık acik dedim ilgi göster söyle böyle tik yok adamda ben içimden seviyorum diyor sonra kadın aldatinca suç oluyor işte
cutechucky erkeklerin nefsi nasıl zayıfsa bazı kadınlarında zayıf. esı ilgi gostermeyınce baskasının bi ıltıfatı bile mutlu edıyo. yakjn arkdasmında basına geldi aynısı cunku
Kobranecla kız neden kurgu olsun bırebır arkdasmn basına geldi kobracım
Mery_56 şuan happy Kids indirmem gerekti ve postunu gördüum bayya linç yemişsin orda, 😀
bitterdelisi24 maalesef öyle
Mery_56 adamın kim olduğu eşinin ilgisizliği hiç biri önemli değil sen evlisin ve o her kimse evli bi kadına yanlış gözle bakıyor ki inşallah o gözle bakmıyordur da sen yanlış anlamışsındır. En çokta eşine üzüldüm ya yazık değil mi adama konuşsan belki çözülecek aranızdaki sorunlar çözülmezsede boşanırsın sonra kim ilgi gösteriyorsa gidersin ama böylesi hoş değil kendine saygın olsun ilk başta ve bu duygulardan nasıl uzaklaşırsın onu düşün
cutechucky çünkü aldatmak bi suçtur o zaman ben böyle yapamıyorum deyip ayrılacaksınız ve sonra kim ilgi verirse onla birlikte olacaksınız cidden aldatmayı savunduğunuzu düşünmek istemiyorum 🤦🏻♀️
cutechucky nurse cim bunları senin söylemene şaşırdım yani sence gerçekten normal bir durum mu kadının aldatması? ilgi gormuyosa cozum bu mu ?ilgi diye kendi karakterinden oluyor. hata hatadır nedeni olmaz kötü düşünceleri eşini suclayarak kapatmasınlar .bu cozum yolu degil .ve cok cirkin igrenc bisey .adamın en yakın arkadaşı ve eşi cilvelesiyor aldatıyolar arkasından biraz empati. linc edilmeyi hakediyolar
Mery_56 anlıyorum ilgisizlikten o şekilde düşünmeniz çok normal ama şöyle bişey var kendinizi kaptırmayın uzak kalmaya çalışın ve kendisiyle mümkünse diyaloğa pek girmeyin hem evliliğini z hem sizin için sakıncalı bi durum. Ayrıca öyle adamlar genelde nerde güzel alımlı kadın görse aynı şekilde ona da ilgi gösterir. Sizinle ilgilenmesi tabi ki hoşunuza gider sizi şımartır bunun için kendinizi suçlamayın ama lütfen yanlış bişey yapmayın
Yasak elma 😂 aklıma geldi