Yorgun ketenprenses onlar şok oldular zaten hem beni aldatmasına hem böle saldırmasına onlar benim yanımda beni destekliyorlar polis onların evine gitti zati hepsi ifade verdi bana saldıranın oğullarının olduğunu söylediler puanlık boşan yada boşanma demediler ama herkes şok ta
Meva61 Ah ya ah içim gidiyor böyle şeyler yaşayan insanları gördukce gecmıs olsunnn Allah bi an önce kurtulmayı nasip etsin 😔
Yorgun Mlsdru hayır bide aldattı yanı kendisi suçlu bide bana saldırıyor ya benimde aklım almıyor insanlığını kaybetmiş çünki
Yorgun cutechucky birlere buna kalkışan yine yapar hemde daha beterini kadın cinayetleri böyle oluyor işte o babasının oğluysa bende kendi babamın kızıyım tabi ailem beni desteklemiyor o ayrı konu bana halen sakın boşanma affet diyorlar bide
Yorgun Adsizbayan yaptığı şeyin bedelini herkes gibi oda ödeyecek sadece beni zorlayan ailem boşanma diyor ama kimseyi dinlemeyecek bu benim hayatım
Yorgun Esmerkiz çok şükür Almanya dayım burda kadınları koruyorlar eve yakınlaşamaz bile okadar iyi Allah bütün kapıları kapatmıyor işte şükür
Esmerkiz Yorgun biliyorum bende hollandada kalıyorum kadın hakları oyüzden dedim emin ellerdesin❤️Allah yardımcın olsun korma.
papatya_ Yorgun sonucu sormaya bile gerek yok bence hem aldatma üstüne darp sence bu adamdan adam da demek istemiyorum bu erkekten ne kadar koca ne kadar baba olabilir bunu kendine sormalısın