Yasemminplt34 15 gün önce sprial taktıedım dün lekelenmem oldu bugun de var ama az adet kanaması gibi değil ağrım falanda yok acaba sprial mi kaydı acaba bilen biri varmı yada bu durumu yaşıyan
Portakal Yasemminplt34 canim merhaba o lekeleme hep olur ben taktirali 1 sene oldu 6 ağ şiddetli kanama 10 gün kanama 4 gün lekelemeyin oldu 6 aydan sonra adet zamwni ağrı cok azaldı kanama eskisi gibi azaldı ama o lekeleme adet zamanı başlıyor bir kaç gün sonra duruyor iki gün geçiyor öyle sökülüyorum ve 10 gün kanama sürüyor iki gün lekelenme yani böyle sorun yaşıyorum sürekli kontrole gidiyorum kayma var mi diye kayma yok olabilir dedi doktor
Aysehsdmr43 Yasemminplt34 sprial kaydığı da çok kanama olur benim öyle olmuştu adetim günlerce bitmezdi birde çok kan gelirdi günde kaç ped değiştirirsin bilmiyorum
Kirpapatyasi Bende 2 hafta önce takdirdim ara ara lekelenmem benimde oluyor doktorum normal dedi şiddetli ağrı ve kanama olmadığı sürece
ketenprenses Ayy bende spiral kontrolüne gitmedim yarın adet olmassam artık ruhuma el fatiha çok korkuyorum çocuk istemiyorum asla kızım daha ,20 aylık çok yaramaz offf kafam bulanık bugün bir mide bulantım var ama hayirlisi