Butterflyy_y Qlarisita kullanıyorum. İnternetten okuduğum kadarıyla hap kullanırken aynı zamanda sigara içersen pıhtılaşma sorunu vs oluyormuş. Bilgisi olan ya da hap kullanırken içen var mı ?
Annesi-bebesi Butterflyy_y benmde iki ay oldu kullanmaya başlayalı ama sigara da içiyorum sonuçları ne olur bilemiyorm
Ysmn34 Butterflyy_y sigara içerken Doğum kontrol pek önermiyorlar pıhtı atma ihtimali çok varmış ben 8 Yıldır hap kullanıyorum ama sigara kullanmıyorum geçen ay kadın Doğum uzmanına gittim sigara kullanmadın için hapı bu kadar yıl kullanmanda problem yok dedi hatta 40 yasına kadar kullanabilirsin dedi
Lila_ Butterflyy_y Ben kullaniyorum bir sikinti gormedim ama ilerde yaparmi bilmiyorum sen bu postu acana kadar da hic dusunmemistim 😒
Butterfly01 Yaa öyle bi etkisi mi varmıs bilmiyordum bende cerezetta kullamiyotum adetim gecikti 12gun kan verdim gebelik yok dedi arada bi iciyorum sigarayi da ondanmidir ki
Mlsdru Qlarisita içerken drum beni iyi tanıdığı için (sigarayı asla bırakmayacağımi biliyor) bari en fazla günde 3tane iç bak yoksa ciddi yan etkileri olur diğerleri gibi değil bu demişti kist tedavisi için kullanıyordum o zaman