Oxorza Eee hanımlar nasıl geçti gününüz ben bugün kendimi iyi hissediyorum sizz neler yapıyorsunuz azıcık sohbet edelimmm 😍😍
Vaveylam Oxorza bende kış temizliğine girdim sözde ama sağolsun oğluşum izin vermiyor hep yarim yamalak birakiyorum 🤦
SuPerisi0 Bel ağrım var kocam turkiyenin maçını izliyo bebegi uyuttum gidip kendimde yatmak istiyorum 😶 zira yoğun bir gündü hastanelerde disarlardaydik hep😣
Oxorza SuPerisi0 geçmiş olsun canım ceyranda mı kaldn acaba 😔 eşine şöyle maçı bıraksın masaj yapsın 😂 hastanede icerde kalmak zor artık korona var her türlü hastalık var bel icinmi gittin bebeğim 😍😍
Oxorza incilikaftan yasak elmaa önceden ne izlerdim ah ah smdi cocuktan vakit bulamıyorum geçmiş olsun bebeğimm 😍
dolapfaresi incilikaftan bitti ya çok heyecanlı diye seviniyordum ama pek bir gelişme olmadı ama doğanın karısı çok şaşırttı beni hiç beklemiyordum 😳
Oxorza Lavinia_ geçmiş olsun canmm 😔 herkes hasta ya noluyor böyle bende evi toplicaam uzanicamm çocuğu uyuturum birazdan 🥰
Lavinia_ Oxorza çok teşekkür ederim canım ❤️ 3 gündür ağrı çekiyordum sonun da karar verdim çektirdim en son doğru dürüst den kahvaltı etiğim 🤦🏻♀️ 2 gündür yemek yiyemiyorum
Oxorza incilikaftan valla kuzum bana eski türk filmleri daha cok zevk veriyor bazen çıkıyor hafta sonlari 😂
Oxorza Lavinia_ rica ederim canım 🥰 yarın güzel bir kahvaltı seni bekler o zaman şimdiden afiyet olsun 😍
Kirpapatyasii Oxorza uyusturduklari halde cekerken cenem kopacak sandim agridi. Kökü tam çürümedigi halde galiba. Suanda da yeri agriyor hafif
Lavinia_ Oxorza evet baya açıkdım sadece sulu şeyler yiye biliyordum şimdi yarın doğru dürüst yemek yiycem