Patmem teyzem yaşamıştı üstüne görme olayını onda sadece 2 3 gün kahve rengi lekelenme tarzında olmuştu sonra zaten hamile olduğunu öğrendi planlı olduğu için şaşırmamıştı 🙃 bende de sadece adet günü 2-3 damla tarzında pembe olarak gelmişti sonra kesildi ertesi gün kan testi yaptırdım Ondada 458 falan çıkmıştı sanırım

Marryy maşallah size hamile kalmak istiyorum ama bir türlü olmuyor 2 oğlum var birde kızım olsun istiyorum adam istemedikçe de olmayacak sanırım 🙄🙄😂 (arada afedersiniz içeri busalma vs oluyor o zamanları değerlendiriyorum)

Patmem ben yaşadım normal regli oldum sandım hatta çok ağrılı geçti daha sonra reglim bitince doktora gittik ve hamile olduğunu öğrendim

Patmem bende öyle canım 3 bebeğim hepsinde aynı oldu adet günümden 10 sonra oluyorum hamile kaldığım zaman 3 leke şeklinde geliyor sadece

Patmem hayırlısı olur inşallah benimde bir kızım var 2.yi düşünüyoruz 5 aydır bu ay ovulasyon kullandım bekliyorum 🤭

Marryy hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız inşallah 🤲 ☘️

Marryy yalnız üstüne görme değil bu bildiğim kadariyla yerleşme kanaması dedikleri şey ikinizin de yaşadığı

Patmem üstüne görme diye bir şey yoktur üstüne görme dediğiniz gebelikte kanama olmasıdır ve risklidir 4-5. Haftalarda hafif kahverengimsi lekeler gelebilir sadece o da 2-3 gün sürer en fazla yerleşme kanaması olarak adlandırılır

Turuncu Üstüne görme; regl döneminden 2-5 gün önce başlayarak leke şeklinde pembe ya da kahverengi tonlarda olan kanamalardır. Hamilelikte üstüne görmenin bilimsel adı da yerleşme kanaması olarak bilinir. Bu terim halk arasında üstüne görme olarak kullanılır.

Patmem hamile oldugumu biliodum cnm ama her ay oluyodu kanamam dr swbwbini bulamadi üzerine görüyo dedi annemler 5 ay dan sonra kesildi

hazanmevsimi24 Zaten bilimsel olarak ne adı var nede tabiri o yüzden bir açıklama yapamıyorlar maalesef ama olanlar oluyor işte benim de çok tuhafıma gidiyor 🤷

Marryy aa bilmiyordum teşekkürler 🙂 normal adet kanaması gibi olanlar var o farklı bir şey o zaman

Patmem sanırım üstüne görmenin rekoru bendedir 16 hflık gebeliğe kadar adet oldum öğrenmesem ilaçla kesmeseler sanırım doğurana kadar olacaktım 😂 sonuç minnak kızım şu an mışıl mışıl uyuyor benimde bi oğlum var çok şükür kızımda oldu yeter bana tattım iki duyguyuda rabbim sanada olmayanlarada tattırsın 😘