Arkadaşlar aranızda üstüne görme yaşayan veya çevresinden duyan oldu mu tecrübelerinizi anlatabilir misiniz?
Üstüne görme
Patmem teyzem yaşamıştı üstüne görme olayını onda sadece 2 3 gün kahve rengi lekelenme tarzında olmuştu sonra zaten hamile olduğunu öğrendi planlı olduğu için şaşırmamıştı 🙃 bende de sadece adet günü 2-3 damla tarzında pembe olarak gelmişti sonra kesildi ertesi gün kan testi yaptırdım Ondada 458 falan çıkmıştı sanırım
Patmem bn cnm 5 aylık olana kafar kanamam oldu
hazanmevsimi24 Hicbir belirti yok muydu acaba
- Düzenlendi
Patmem üstüne görme diye bir şey yoktur üstüne görme dediğiniz gebelikte kanama olmasıdır ve risklidir 4-5. Haftalarda hafif kahverengimsi lekeler gelebilir sadece o da 2-3 gün sürer en fazla yerleşme kanaması olarak adlandırılır
Patmem hamile oldugumu biliodum cnm ama her ay oluyodu kanamam dr swbwbini bulamadi üzerine görüyo dedi annemler 5 ay dan sonra kesildi
hazanmevsimi24 Zaten bilimsel olarak ne adı var nede tabiri o yüzden bir açıklama yapamıyorlar maalesef ama olanlar oluyor işte benim de çok tuhafıma gidiyor 🤷
Patmem sanırım üstüne görmenin rekoru bendedir 16 hflık gebeliğe kadar adet oldum öğrenmesem ilaçla kesmeseler sanırım doğurana kadar olacaktım 😂 sonuç minnak kızım şu an mışıl mışıl uyuyor benimde bi oğlum var çok şükür kızımda oldu yeter bana tattım iki duyguyuda rabbim sanada olmayanlarada tattırsın 😘