Mlk07 Kızlar hepinizi merakta bıraktım kusura bakmayın ancak yapabildim testi veeee [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bXv7SxF.jpeg]
Glr_09 Mlk07 aayy hayırlıu olssuun tebrikleerrssğ ama adetin 4 gün geçmiş neden silikki Bu arada demeki korona aşısı kısırlık yapmıyormuş 😃😃
Mlk07 Glr_09 teşekkür ederim çok sağol inşallah sağlıklı bi gebeliktir silik çıkması benimde kafamı karıştırdı
Mlk07 Glr_09 inşallah yarın sabah kan tes vericem orda kesin belli olur ama benim tahminim 2 haftalık falan yumurtlama gününe göre
GeceninKralicesi Mlk07 benim kızımda adetim 10 gün geçmesine rağmen seninkinden silik çıkmıştı sonra yaptıgım gün sağlık ocagına gittim bidaha yaptıgımda daha net çıktıı 3 haftalıklı kötü düşünme diye söyledim hayırlı olsun bu arada canım ♥️
Mlk07 GeceninKralicesi çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı hayırlı neyse o olur yarın kan testinde belli olur heralde
2minikmucize Mlk07 canım takma olur inşallah bende hamile değilimdir dedim öylesine yapmıştım iki Kırmızı çizgiyi gördüm 🥰🤣inşallah nasip eder Rabbim 🥰