Lokumanasi Tomris bir dut kürü iyi geliyor diyorlar. İkiii nioli yagiydi galiba. Çamaşırına dlatiyirsun yikiyorsun falan geciriyormus. Tabii store dan alabilirsin. Instagram dan bakabilirsin detaylı :)
LinaNur Tomris Canım bende de vardı artık kaşımaktan kopartacak dereceydim doktorum bi krem verdi Allaha şükür bi anda kesti rahatlık varmış vallahi. O kaşıntı o kadar illet birşey ki artık kremimsiz bi yere gitmiyorum bile benim hayatım oldu😂
Tomris LinaNur off çok fena bişey o ya delirtiyor insanı benim kaşınır kalınmaz hemen aldım krem 1 gün zor dayandım dikkat etmek lazım tam olarak neden başladı bilmiyorm
Deli_dolu Tomris enfeksiyon veya mantar oluşmuş kadın doğuma randavu bulamıyorsan bile aile hekimine gidip onun ilaç yazmasını iste ilerlemesin enfeksiyon mantar o rahatlatır iç çamaşırını ütüle sıcak giy sık sık değiştir iç çamaşırını
Tomris Deli_dolu travazol krem kullandım sık sık çamaşırımı değiştirdim 2 3 günde geçti canım teşekkür ederim🙏
Tomris Kumsalim görümcemlere gitmiştim 2 oğlu var küçük şimdi aklıma geldi tuvaletten kaptım kesin🤦🏻♀️