Kumsalim Tomris canim eczaneden fitil ve krem al büyük ihtimalle başka bir tuvalete girmisinindir ordan enfeksiyon oluşmuş bencede bazen oluşuyor cafede mecbur veya restoran da mecbur kalıp girdiysen eger ondan olmuştur
Tomris Kumsalim görümcemlere gitmiştim 2 oğlu var küçük şimdi aklıma geldi tuvaletten kaptım kesin🤦🏻♀️
Pembe Tomris travozol krem mantara ve kaşıntıya iyi geliyor sogon kaynatıp suyunu için gün boyu aralıklı aralıklı 5 6 bardak tüketin temiz bir bezi ütü leyip koyabilir siniz bunları yapın baya rahatlayacak siniz
Kumruu Adamasali Bir sıkıntı olur mu bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu için çok iyi ve işe yarayan bir kür bir soğanı bir kaç parçaya bölüp suda kaynatıp suyu içiliyor internette de araştırın isterseniz
Lokumanasi Tomris bir dut kürü iyi geliyor diyorlar. İkiii nioli yagiydi galiba. Çamaşırına dlatiyirsun yikiyorsun falan geciriyormus. Tabii store dan alabilirsin. Instagram dan bakabilirsin detaylı :)
LinaNur Tomris Canım bende de vardı artık kaşımaktan kopartacak dereceydim doktorum bi krem verdi Allaha şükür bi anda kesti rahatlık varmış vallahi. O kaşıntı o kadar illet birşey ki artık kremimsiz bi yere gitmiyorum bile benim hayatım oldu😂
Tomris LinaNur off çok fena bişey o ya delirtiyor insanı benim kaşınır kalınmaz hemen aldım krem 1 gün zor dayandım dikkat etmek lazım tam olarak neden başladı bilmiyorm
Deli_dolu Tomris enfeksiyon veya mantar oluşmuş kadın doğuma randavu bulamıyorsan bile aile hekimine gidip onun ilaç yazmasını iste ilerlemesin enfeksiyon mantar o rahatlatır iç çamaşırını ütüle sıcak giy sık sık değiştir iç çamaşırını
Tomris Deli_dolu travazol krem kullandım sık sık çamaşırımı değiştirdim 2 3 günde geçti canım teşekkür ederim🙏