Hayall Cikolataligofret tatlım hazır degilki yufkayı alıyorsun sadece gerisini sen yapacaksın yufka 6lı 3 alt katına arasına peynır 3te üst katına sosu var her katına sos suruyorsun yumurta süt sıvı yag biraz kabartma tozu yarım maden suyu iyice karıştırıyoruz her katına sürüyorsun daha sonra dilimleyip üstüne soda döküyorum her yerine biraz öyle dinlendiriyorum sostan kaldıysa icine 1 yumurta daha kırıp biraz yogurt suyuekliyorum üzerine sürüp fırına veriyorum.
Hayall [upl-image-preview url=//i.imgur.com/FhpxFMq.jpeg] Ganajlı pastada bu tatlım @Cikolataligofret
Canemin_1 Cikolataligofret ben mesela a101 hazır boregine bayılıyorum gayetten güzel çocuğum küçük hamile olduğum için misafirim gelince evimin altı zaten 😄 hemen inip alıyorum yanına bi kek kocam bi baklava getiriyo 😆 bi soğuk kısır sürekli kurabiym buzlukta olur zaten yeterde artar bile 😄😄😄
Findukkk Cikolataligofret yarın benşmde misafirim var, makarna salatası, poğaça, patatesli börek, meyveli kek, etimek tatlısı,çörek otlu kurabiye bide kısır belki 🤔