Kızlar merhaba, sorum şu 2 çocuklu adamla evlenmek ilerde sorun yaşatır mı?
Benim çocuklarım yok.
Onda, biri 9 yaşında diğeri 2,5 yaş.
Şu an daha aramızda birsey yok ama yakınlaşma var.
Olur ya, ilerde ilişki ciddi boyuta gelse, yerimde ne yapardınız ?

ia82 Eğer ileride adamı çocuklarından kıskanacaksanız yol yakınken vazgeçin. Sizin içinde çocuklar içinde zor bir durum. Babalarını sizden kıskanacakları için aşırı davranışlarda bulunacaklardır sizin sabırlı ve hoşgörülü olmanız lazım.

ia82 burda çok post gördüm eşinin 2.ci evliliği olan çocuklu eşler. Baya da sorun oluyormmuş. Fikrini etkilemek istemem ama ciddi boyuta girmeden dönün derim.

ia82 yani şöle düşün.. sen evlenıp boşanmış olsan ıkı çocuğun olsa.. cocuksız biri tabıkı senle evlenebilir değil mi ? aynı sekılde cocuklu cocuksuz diye bakma bence.. anlasabılcenı düşünüyorsan neden olmasın. konustugun kişi bosanmısmı yoksa eşi vefat mı etmiş ?

ia82 sana kendimden örnek vereyim annem babam ayrı ikisininde ayrı ayrı evlilikleri oldu annemin eşinden binlerce kez razı olsun babamın yapmadıklarını yaptı bize ama ilk zamanlar bir türlü kabullenemedim annemin evli olmasına istemiyordum eşini ama okadar babacan bir adam ki dünyaya bir daha gelsem yine annem eşiyle evli olsun isterim üvey anneme gelicek olursak onuda kabullenemedim babamla ortalarında uyurdum iyiliği çok dokundu bana, ablamı bir türlü kabullenemedi sürekli ablam yüzünden o kadınla tartıştım şimdi onlar iyi ben kötüyüm 😀 yani konuya gelecek olursak sen buna hazır mısın doğacak bütün sorunlara tamam mısın önce bi kendini yokla

ia82 Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez lakin kimseden ikinci annede babada olmaz ya çocuk sana gununu gosterecek yada sen ona 🙄 bir tanidigimiz cocuklu adamla evlendi cocuk kendini isirip annem yapti diyordu bosandilar

ia82 asla tavsiye etmem arkadaşım öyle bi evlilik yaptı bin pişman

ia82 eşimin bı kızı var annesinde ilk bssta bizdeydi sonra annesi velayetini aldı devlet anne isteyince veriyor diye annesi kızı babadan ve bizden kardeşlerinden uzaklaştırdı kız 6 yaşında. Bizde olduğu süre içersinde hiç bı sorun yaşamadım ama şuan arada bı gelior canı isterse o zamanda çok kötü davraniyor bana ama görmezden geliyorum çocuk çünkü kendi aklıyla heraket edemiyor 😑 yanımda kalmasını çok daha fazla isterdim.

ia82 Geçen bir bayan post açmıştı o kız eşini arıyor diye kıskanmıştı yani böyle olacaksa evlenme Ya da güzel bir şekilde annelik yapmayacaksanız üzülürsün

Benim esimin de ilk evliliğinden 11 yaşında bi çocuğu var. 6 senedir evliyiz. Cok iyi anlasıyorum. Kendi çocuklarimdan kesinlikle ayirmiyorum. O beni çok seviyo bende çok seviyorum. Tabi ilk baslarda annesi cocugu doldurmaya calisti bana karşi ama amacina ulasamadi. Kisiden kisiye degisiyo sanirim bu olaylar. Karsi tarafi iyi tanimak ve sabirli olmak lazimm.

ia82 canım sen bilirsin ama iki çocukla biraz zor olabilir, mesela kızarmasın kendi çocuğun gibi, hemen yanlış bir şey anlarlar yani baya sıkıntılı benim fikrim tabi bu

ia82 ben olsam evlenmezdim,insan yeri geliyor kendi çocuğuna sabır gösteremiyor. Eşin çocuğuna aynı yaklaşılmaz. Kendinizi daha iyi tanıyorsunuz siz bilirsiniz yine de ama eşimin annesi ablası yeğenleri bile fazla geliyor. Çocuk çok daha zor

ia82 benim eşiminde ilk evliliğinden bitane kızı var 6 yaşında birlikte yaşamıyoruz arada nadir olarak yanımıza geliyor annesi kızı tembihlemiş sanırım o geldiğinde eşimle asla bizi yatırmıyor yan yana bile oturamıyoruz bu durum beni rahatsız ediyormu dersen evet sinir olsamda geçici bi durum diye sakinleşiyorum bu işler sabır ister o sabır sende yoksa yol yakınken vazgeç derim 😘

bitterdelisi24 yok boşandı, yani bende öyle düşünüyorum ama annem ilerde sorun olabilir diyor Buda beni korkutuyor, çünkü bende boşandım. 2 inci kez üzülmek istemiyorum ama herşeyinle çok iyi biri karşımdaki. Yaşım 40, bu olmayacaksa ilaki başka çocuklu biri düşebilir karşıma

ia82 sizin henüz çocuğunuz yoksa mutlaka sorun yaşarsınız yani bence o çizgiyi koruyabilmek çok zor aşk ta malesef herşeyi halletmiyor

ia82 işte banada o sıkıntı ölse falan neyse:) ama sureklı cocuk ıcın görüşürler falan sıkıntı olabilir bu