Gizemli7 Her saniye süt istenirmi y a allah aşkına gdip gelip süt istyor nefret ettim artık emzirmekten her yerde süt istiyor market, pazar,park, yol vb. Bukadarda olmazki napayım lütfen yardımcı olun
ZRaporu Gizemli7 2 yaşına kadar biraz daha sabredeceksin🌸 anne olmak biraz da sabrı öğrenmek değil mi zaten 🥲
Dilekce Gizemli7 bebeğin kaç aylık bilmiyorum öyle oluyorlar sıkıldıkca sana sariyorlar sadece 2 yıl sonra meme derdin yok
Tecrubekonusuyor Ben ilk bebekte doğru düzgün emziremedim istediği an vericem dedim ikinci bebeğime 2 buçuk aylık sürekli memede henüz sıkılmadım inşaallah da sıkılmam sizin ki kaç aylık yada yaş
Harleyquinn Gizemli7 yani bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama emzirmek anne ile bebek arasındaki en önemli ve özel an tabi ay olarak büyük bir bebekse bıraktırmayı düşünebilirsiniz memeye çok düşkün çocuklarda oldukça anne için zorlayıcı bir süre olabiliyor ama bunun için sabırtaşı var onu kullanıyorlar
Arasemir11 -kader0 bnm ki sanki düşmanıyım memeyi gördüğü an çığlık çıglıqa sürekli aqlıyor anlamadım3,5 aylık uykusuzluk bni mahvetti artık sizin bebeqinz kaç aylık acaba
-kader0 Arasemir11 benim bebeğim 11 aylık cnm atak döneminde olabilir sıkma canını bende o zamanlar çok uykusuz kaldım ama merak etme geçecek o günler ☺️
Arasemir11 -kader0 geçmiyor yaa dün resmen aqladım bu ataklar hanqi ayda oluyor ve hanqi aylarda olmuyr bakıyorm biri 4ay 5 ay 6 ay ataqı diyor ve bu bni korkutuyor hiç bitmeyecek sanıyorum
-kader0 Arasemir11 sen daha yolun başındasın her bebek aynı degil sonuçta benim kızım da 3 aylıkken hiç zorlanmadım emzirirken ama şuan çok zorlanıyorum
Redrouge Gizemli7 sabret canım emzirecegin en fazlasi 3 senedir . Büyüdükçe kopacak senden bunaldigini anlayabiliyorum ama bir daha bu kadar yakın olmayacak sana . Kokuna,sevgine ihtiyacı var demekki bu yaslari bir daha gelmeyecek