Kızlar nasıl korunuyorsunuz ve korunduğunuz şeyi ne zamandan beri kullanıyorsunuz bizde eşim korunuyor ama ilk defa prz aldık 2 sefer patladı nedeni ne bilmiyorum kullanma talimatına göre yaptık ama 😂😂ben 2 korunma yöntemi istiyorum gerçi 3 te olabilir bir geri çekilme 2 przyi çözersek o bide hap kullanmak istiyorum ama hangi marka yan etki etmeyen uygun fiyatlı olmasını istiyorum ..

Mutsuzummm Doğum kontrol hapı kullanıyorum tek onunla korunuyorum 8 yıldır yasmin markası

Mutsuzummm Hiçbirisi uygun fiyatlı değil, biz prezervatifle korunuyorduk alerji yaptı süründürdü. Diğer korunma yöntemleri dengemi bozar diye yaklaşamadım. Prezervatife vereceğim onca para yerine gittim deri altı implant taktırdım. Korunması en güçlü yöntem olduğu için şüphem olmuyor hiç rahatım.

Akrep bende onu düşündüm ama 2 çocuk olunca bezdir mamadır yeme içme giyme para yetişmiyor pahalı biraz

Mutsuzummm Evet fiyat olarak uçuk kalıyor bende aile dostumuz bi hekime yaptırmıştım, o yüzden indirimli olmuştu 😫

Prezervatif ile korunuyordum. Hiç bir sorun yaşamadım ben. 3 hafta önce ani bir kararla ria taktırdım. Doktorum ekstra korunmama gerek olmadığını söyledi 10. Gün kontrolünde. Zamanında kontrole gel regl olduğunda ağır iş yapma hiç problem yaşamazsın dedi. Spiral+geri çekilme yapabilirsiniz 🌸

Mutsuzummm ok iyi aslında nasıl patlatmayı beceriyorsunuz 😂 maşallah diyeyim 😅 biz durex kullanıyoruz yıllardır sorun yaşamadık

Findukkk wallahi ilişkiye doğru dürüst girmeden patlıyor havamı giriyor bizmi takamadık acaba bilmiyorum ki

Mutsuzummm etkili olur mu bilmiyorum ama biz ilişkinin başında takıyoruz zevk suyu falan gelmeden o da kaygan bi yapıya sahip