Kızlar ben evlendikten sonra önceliğim eşim bilirdim ama benim eşim hep ailesinin önceliğini cenneti olduğunu durumlarının da olmayışını söyleyip sürekli eli onların üstünde olsun istiyor sanki eşim onların anne babası onlar da evlat gibi davranıyorlar annesinin elinden telefon düşmez kalk yemek yap bu ne demez annem çok çekmiş zamanında der olsun ne olmuş der. Annesknjn ağzıyla gelir bana kızar bazen kirlenir. Ev üstünde olduğumdan zordayım. Her konuda abisine anne babasına danışmadan iş yapmaz en son onların larıyla hareket eder. Çocuğumuz da olmuyor 4 yıldır aramız iyi olunca istiyor gibi duruyor kötü olduğumuz da çocuk bakmak zor önce kendimi toparlayım sonra olsun der. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama en son onunla kavga ettiğimizde bana ben buyum okulumdan tarladan birşey gelirse ev alırız gideriz cikariz tam tersi olursa yine ben burdayım nereye gideyim kabul ediyorsan yoksa anlaşmalı ayrılıyor musun ne yapıyorsun sen bilirsin dedi. Bende beni ezdirmemek kaydıyla onu sevdiğimi söyleyerek yanındayım ne olursa olsun dedim ama bakıyorum bu ana babasının yanından ayrılmıyor sanki. Birde din simsarı bunlar üstünlük sağlarlar evliligimi bile anne babasıyla kıyaslar Allah böyle diyerek başlar elim kolumu bağlar . Kızlar akıl verin lütfen ya bana yazık oldu ben batılı o doğulu napacam ben