Sadee_kuftee Kızlar evde değişik yerlerde sex yapılabilecek yerler neresi? Biz sadece yatak odasındayız🤷🏻♀️
Ohno Sadee_kuftee tv odası, misafir odası, banyooooooooo, ha birde balkon yani bizim balkonumuz kapalı kimse bizi göremiyor 😂😂 10.cu katta oturunca Avantajlı oluyor
JartiyerliKedi Sadee_kuftee duşda ayakta yapabilirsiniz çok hoş oluyor bide küvetiniz varsa doldurun güzel güzel bide koltukta sen doggy yaparsın o ayakta mük oluyo😂👌😼
Bir_bayan99 Sadee_kuftee galiba pis olur diye düşünüyorum 🤣 düşünsene. Aksam biri orda bisey yaşamış sen de misafirliğe gelmişsin. Ordan yemek yiyceksin 🙃 bilemedim ya ama kisiden kişiye değişir🤣
Bir_bayan99 Sadee_kuftee daha iki aylık evliyiz 45 gün zaten hiç bisy yapamdik 🙄 şimdi salon oturma odası başladık mi geziyoruz evi🤣🤣🤣
Sadee_kuftee Ohno odalarda nerede ve hangi pozisyon. Genelde bizde yatak odasınsa bütün pozisyonları deniyoruz. Oda dışına çıkamıyoruz nedense😂
Ohno Sadee_kuftee pozisyon mu aşkım bizim iki pozisyon var ya ben eşimin üstündeyim yada o benim üstümde 😂😂😂 ha birde koltuk tepelerinde
Ohno Sadee_kuftee 😂😂 işin espirisi o ya yani bilemedim burda tecrübeli olanlar sana taktik verecektir eminim şöyle köşede bekliyim belki sexs hayatım canlanır😂😂
TombulHatun Sadee_kuftee balkon hariç evin her yerinde olur. Arada mutfak tezgahını da kullanırız ben karşı değilim mutfağa 😄
Redrouge Sadee_kuftee çoğunlukla yatak odası başka yerde olmuyor ya 😂 sırf o yüzden 6 aylık kızımla odaları ayırdık babası koşa koşa telsiz aldı ahha 😂 baslangic da genellikle duşta olur