Defnee Dertliana Cihazın fotoğrafı var mı? Başlık dikdörtgen miydi ? Turuncu ışık patlaması var mıydı tüm odayı kaplayan ? Jel kullanıldı mı? Edvar markasının ıpl ve diode lazer cihazları var hangisi orada kullanılıyor bilemiyorum .
Dertliana Defnee Jel sürmedi canım, cihaz bu çekmiştim ☺️ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/WwHfhf8.jpeg]
Defnee Dertliana Evet bu cihaz diode lazer .Jel sürülür genelde ona şaşırdım . Ama cihaz diode gönül rahatlığıyla gidebilirsin 🤗
Anka Defnee kesinlikle çok doğru benim kendi patronum ıpl yı diode diye yutturmaya çalısıyordu bana 😂😂
Defnee Anka Bide sanki salakmışız gibi muamele ediyorlar ya deli oluyorum .Yok siz bilemezsiniz biz uzmanız falan 😂 İnternete inanmayın yalanlar falan diye nasıl konuşuyorlar nasıl ikna ediyorlar çok garipler
Dertliana Defnee Jel etkisini azaltıyor diye sürmüyoruz dedi, ama bence daha iyi. Jelden sonra vücut yapış yapış bir his veriyordu. Hiçte acımadı, hafif bir sıcaklık hissediyordum o kadar. çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın, doğru karar vermişim öyleyse ☺️
Anka Defnee insanları ikna etsinler diye satış için çalışanları bile var.. ya neler neler yaşadı gördü bu gözler ama ben söylüyordum vallahi herşeyin doğrusu neyse o sonuçta yapan benim ben işimi ne kadar düzgün yaparsam bu benim gururuum başarım olur. Ben söylüyordum vallahi kıllarını görmezse cihaz görmez boşuna para ödemeyin diyordum parasını alacam helal mi bana o para hiç olumlu sonuç almayacak sonra papaz olacak adım lekelenecek neden yapayım ki bunu yani
Dertliana Anka Evet ben de öyle düşündüm, dün ilk seansıma gittim ama ben 10 ay olarak anlaştım, her ay düzenli gideceğim, bu şekilde kalan tüyler için daha erken sonuç alırım diye düşündüm, yanlış mıyım? Aylık seansı 150 olarak anlaştık
Defnee Dertliana aylık değilde genelde 50 günde bir gidilir 1 aya dökülen kılların hepsi çıkmayabilir
Anka Dertliana şimdi ne durumdasın bilmiyorum tabi ama normal seanslara bile 1.5 ayda bir gidilir “genelde” kıl çıkma sıklığın nedir bilemem ama atıyorum 3 ay hiç çıkmadı kılların gitme seansların duruyor olması gerek yakamazlar yakmamaları gerekir diğer türlü kılın nerde çıktığını görmeden nereyi tarayacak zaten %80 döküldü diyorsun. Sen oraya söyle 10 seanslık paket aldın sanırım ama çıkmadığı zaman gitmek zorunda değilsin
Defnee Anka Kazandıkları para helal değil kesinlikle . Neler gördüğünü az çok tahmin edebiliyorum . Senin doğruyu söylemen çok iyi birşey ben olsam oralarda çalışamam bile . Benimde bir arkadaşımı kandırmışlar öyle gittim merkeze konuştum . Öyle iğrenç bir ortam ki midem bulandı gerçekten .Bir daha asla gidemem sanırım
Deleted10 Anka ben sey sorayım madem sana. Bu mevzudan aşırı aşırı uzağım ve kaziklanmaktan hic hoslanmam😂😂 buz lazer gercekten acitmiyor mu? Gitmeye karar versem hangi makineyi kullanan merkezi tercih etmeliyim?
Dertliana Anka O hafta içi muhakkak gel dedi ama bilemiyorum, olmadı bir dahaki ay gidince konuşayım bunu
Defnee Deleted10 Buz lazer soprano cihazının kendisi aslında . 3 dalga boyunda aynı anda atış yapar . Buzlazer.com üzerinden bu cihazı kullanan merkezlere gidebilirsin
Anka Deleted10 "buz"işin reklam kısmı yok öyle bişey acıtmıyor diye küçük kare bir başlıktır uç kısmı camının etrafında soğuk buz gibi bir yapı vardır ama elimizdeki şey bildiğin ateş siyah kağıda atış at alev alır kağıt haliyle atış yaparken başlık ısınıyor buz hali kalmıyor. Her kıl bir sinire bağlıdır kök yakma işlemi gerçekleştiği için can acımaması imkansız ama acı eşiği kişiden kişiye değişir mesela benim canım çok yanar ama x bir kişi çookk az hissedebilir. Ben İstanbul’da merkez önerebilirim size eğer istanbuldaysanız
Anka Defnee çok eskidendi yani en son 2018 de ayrıldım son iş yerimden ama son ayrıldığım yer mükemmel insanların olduğu herşeyi doğru ve hakkını vererek yaptıkları bir klinikti Şehir değiştirme kararı almasam asla ayrılmazdım oradan önceki yerler 5 para etmezdi tabi herkes para göz bu devirde nadir insanlar var işini hakkyla yapan
Defnee Deleted10 Kılların kalın ve sık olduğu genital gibi bölgelerde gerçekten çok acıyor. Sonuçta kıl kökü yanıyor. Daha ince ve seyrek olduğu bölgelerde çok az acıyor neredeyse hissedilmiyor