Eşimle biz severek evlendik sevgiliykende çok ilgili değildi ama evlendikten sonra tamamen ilgisizleşti düşünüyormda ilişkimizde hep ben ödün vermişim kendimden hep ben onu mutlu etmek için uğraşmışım aman bakımlı olayım gözü dışarda olmasın güzel kokularla onu kendime bağlayayım hangi yemekleri sever ama adamın beni gördüğü yok gün içinde hep ben onu ararım birgün seni çok özledim dememiştr gün içinde demekki özlemiyorki yazmıyor artık böyle düşünüyorum gün içinde hatırlamıyorki aramıyor artık kendime çeki düzen vermeliyim fikirlerinize ihtiyacım var 😞

Bence öyle düşünme erkeklerin işleri biraz daha ağır oluyor gün stresinden dolayı da olabilir 🙏🏼

Malesef böyle alışmış bir adam bu saatten sonra düzelmez gibi. Şey gibi düşün insan 7sinde neyse 70indede odur. İlişki böyle oturmuş.

Gizemli7 kesınlıkle ZRaporu katılıyorum. bu saatten sonra kendın ıcın yasa bırılerını mutlu etmek ıcın ugrasma. beklenti ıcınee olma.. ozledım diye mesaj atmasını bekleme..
    beklentiler insanı üzer , hayal kırıklıgına ugratır.. benım esımde aman aman ılgılı degıl.. gun ıcınee bır ıkı anca arar sevgılıykrn ben 20 kere arardım.. baktım o böyle bende bıraktım aramayı sıfır beklenti 👌🏽👌🏽

Bu yaptıklarının tam tersini yapmalısın. Tum ozeni kendine goster. Kendini mutlu etmek icin yap. Sen onun üzerinden tüm herseyini cektiginde noluyor ya diyecek. Malesef kaçan kovalaniyor..

Gizemli7 ilişkimizde hep ben ödün vermişim kendimden hep ben onu mutlu etmek için uğraşmışım aman bakımlı olayım gözü dışarda olmasın

Bu yüzden ilgisiz .cünkü pesinde kosan kendinden odun veren bir tek eşi için yasayan biri var .neden ilgi gostersin kendini düzeltsin kaybetme korkusu olsun ki ?ne yaparsa yapsın pesinde biri var .böyle yasamak zor degil mi ya ?biraz kendin için yasa .bu düşünceden bir cıksan eşin ve hayat senin için o zaman degişir. ayrıca bakımlı oluyım gozu dısarda olmasın cümlesi tüylerimi ürpertiyor .o niye karım dısarı bakmasın ilgi gösteriyim demiyor+sen kendine bir tek eşin baskasına bakmasın diye mi bakarsın ?hic mi kendinize degeriniz yok lütfen 🙏ayrıca bakıcak olan adama sabaha kadar hazırlansan bos ,ve zoraki gozunu tutsan ne olur ..cookkk özür dilerim kırıyosam ama inan yararına..

Severek evlendık ama ılgılı degıldı ıkısı bırbırıne zıt cumlelee değiilmi sence? İlişkinin başında başlamıs bu sorun. Sürekli kendınden ödün verdiğin için genelde bu moda giriyorlar bi nevi kaçan kovalanır hesabı yani hep üzerine siz düşmüşsünüz oda buna alışmış zaten hep peşimde dıye düşünüyor bide anlamadıgım gözü dısarda olmasın dıye çabalaman bu korkuya girmenn sanırım guven problemin de var

Rouge hiç kırmadın benimde bu tarz. Bir uyarıya ihtiyacım vardı zaten kendime gelmem için çok teşekkürler