Kızlar annelere her gittigimizde kavga ediyoruz bilmiyorum 2 yasinda ikizlerim var oyun oynarlar oyuncaklariyla ev kirlenir ellerine bisey alir hemen moralini bozar hani temizlemeye gayrette ediyorum ama cok tahammulsuzlesti sizdede bu durum varmi gercekten artik gitmek istemiyorum evi surekli dagittiklarini ima ediyor ama bunlar brbek daha farkinda degil

Zeytinyaglifasulye ben annem gile gittiğim zaman kizim da dağıtıyor orda da oyuncakları var çünki oyun falan oynuyor bazen yardım ediyorum anneme topluyorum bazen de eve acil dönmek zorun da kalıyorum ve annem topluyor daha bu güne kadar bir şey imma etiğini görmedim 😊

Zeytinyaglifasulye neden bu kadar rahatsız oluyo anlamadım sonuçta onun torunları. Sizi misafir gibi görüyorsa siz de misafir gibi davranın o zaman. Çocukların dağıttığını toplayın eve temizliğe ikramlara karışmayın yardım etmeyin. Ben olsam öyle yapardım sanırım. Bu arada ay benim annem hiçbi şey demez diyenlere de kulak asmayın moralinizi bozmayın

Zeytinyaglifasulye rahatsız oluyorsa gitmeyin onun size gelmesini teklif edin. Torunlarını özlüyorsa gelip sizin evinizde de sevebilir. Çocuklarla ister istemez gidilen ev karışıyor. Ben açık açık konuşmaktan yanayım böyle konularda. Anneme de derim, sen gel görmeye şimdi evini talan etmesin bizimkiler diye. Bende başkasına misafirliğe çocukla gitmeyi sevmiyorum. Evimde belli bir düzenim var çocuk sınırlarını biliyor. Ama başkasının evinde ne kadar uyarsan da çocuk laf dinlemiyor bir şekilde. Sürekli diken üstünde duracağıma bana gelin bende sevin çok istiyorsanız diyorum. Ona rağmen ısrarla çağırıyorlarsa günah benden gitmiş oluyor 😋

ZRaporu haklisin canim bnde oyle yapiyorum ama evlerimiz uzak mecbur bazen gitmek zorunda kaliyoruz yoksa bnde farkindayim