gectibizden5 MrsVenom bir kere yaptır bir daha vazgeçemeyeceksin şeklinin oral ile bozulma ihtimali yok ama bozulacağını bilsen bile yaptıracaksın 😂
Mutsuzummm Azramomyy burda konuşulanların yarısını anlamıyorum anladıklarım da da şaşıp kalıyorum namusum kirlenir burada🤣🤣yeni gelmiş biri olarak
Trendyol MrsVenom bunun oralla pek alakasi oldugunu sanmiyorum.yillarca iliskiye giriliyor o zman bozuluyor dogm yapiliyor o zaman bozuluyor.
buralardayenibusely MrsVenom yok be hiçbir şey olmaz bana 1 kere yaptı eşim inanılmazdı. Hastalığım bitsin bu ara tekrar isteyeceğim ben ona yapıyorum o da bana yapsın
MrsVenom buralardayenibusely hahahaha çok iyi ya 😄😄 Kandil Kandil bu konulara girmek istemiyorum suan 😄
Tecrubekonusuyor MrsVenom yazmayayım yazmayayım dedim ama dur yazayım. Bunun titizlikle alakası yok ki canım ya şey gibi düşün dudaklarını da öpüyor adam yıka pakla yap missssss dadından yinmez. Müptelası olursun🤫🤫🤫🤫
MrsVenom Tecrubekonusuyor kikiki:):) ben o gelen sıvıdan tiksinirim kendimin de onun da gelen sıvısı sonrasında opusmeyi düşünüyorum da bence hic temiz ve hoş degil iyyhh. Ztn ağız sadece kuran yoludur bu şekilde şeyler haram.
2minikmucize Tecrubekonusuyor dudakla ora bir değil şimdiden bir tiksinti aldı🤣eşimi çok seviyorum bakımlıdırda baya titizde temizlik konusunda ama malesef onu yapamam o gelen suyu yuttuğumu düşününce tuhaf oldum 🤣🤣
Tecrubekonusuyor MrsVenom yaw harama girersek çıkamayız ordan neyse boşver beden senin ağız senin 🤣🤣🤣
LinaNur Olivetti Hahahaha yaaa resimli anket herkesin vajinası bir olmaz bee 😂 biraz kıyaslamak istemiş sanırım😂😂
LinaNur MrsVenom herkesin vajinası kendine göre farklıdır da bu oralla alakalı değildir 😂 hahaha resimli ankete ben bakamam sen bakıp bana söylersin 😂😂😂