JartiyerliKedi evet gine yakaladım tabi kavga etti bisuru hakaret etti karılarla oynadığı videoları gordjm basta Shop dedi eski video dedi bide yüzüme bakıp bakıp güldü hakli çıkarmaya çalışıyor kendini bu 2inci oluyor neymiş bedava gitmiş arkadaşları götürmüş gitsem nolacak sanki diyor hergun mu gidiyorum diyor

Ozge49595 önceki yorumları okudum ailenden kimsenin boşanmaya sıcak bakmadığını söylemiştin sanırım ama böyle bir pislikle de hayat geçmez be güzelim. Devletin imkanlarını araştır istersen ya da aileni ikna etmeye çalış anlat pavyona vs gittiğini

Neden gider kendini halennnn bekar sanıyor ki çoğu bekarların bile orda işi olmaz biraz karakter meselesi neyse sana karşı sorumluluğunun farkında değil sana saygısı yok aldım bi eş kapadim eve ben dışarda keyfime bakayım kimse bana karışamaz mantığında sende canım vallahi billahi iyi sabır var bugune kadar paylasimlarini denk geldikce takip ediyorum gercekten boyle bi adamı cekmek zorunda degilsin kendini yiprattiginla kaliyosun bak o keyfinde

Cikolatali-waffle anlatiyorum bisey olmaz evine bakıyorsa naoiyirsa yapsın diyorlar kendisine sıcak bakmıyor ailemde

Meva61 ailemle konuştuk kabul etmediler benide istemdiler oda,sıcak bakmıyor

Ozge49595 sen evde gül gibi karını memnun edeme git pavyonda başka kadınlarla göbek at karaktersiz. Gerçekten böyle bir adama katlanma bedava gitmiş bahaneye bak bide evin rıskını yeseydin orda. Valla konuş ailenle bunu boşa çekmek zorunda değilsin. Neden daha fazla yıpranasın ki

Ozge49595 canım benim bunların hepsini anlat açıkça sana davranışını önemsemedigini halen bekar gibi takilmaya devam ettigini bu davranislarla seni ezdigini susturdugunu en onemliside kararlı oldugunu anlat illaki anlicaktir kızının evli ama mutsuz olmasini istermisin de

Tecrubekonusuyor Cikolatali-waffle Meva61 @Adrienne arkadaşlar boşanmak o kadar kolay değil hele arkanda kimse yoksa daha zor herkes kendi ayakları üzerinde duramayabilir çocukla dahada zordur tabi o adama katlanmak zorunda değil benim fikrimce eğer boşanamıyorsa o yokmuş gibi davransşn mesela çocuğu ve kendisi için yaşasın özür dileyerek söylüyorum o serseride ne b. K yerse yesin bi gün kendisini hazır hiss ettğinde koyar tekmeyi yallah ve kendi hayatına bakar (söylediklerimi yanlış anlayıp tartışma konusu yapmayalım saygılar)

JartiyerliKedi kadın isterse herşeyi yapar böyle adamla ömür mü geçer yok ben bu kadarını hiç bir kadının yaşamasını istemem kır dizini otur diyemem mümkün değil

Tecrubekonusuyor tabiki kim ister ama ben kendimi düşünerekten yazdım yani benimde arkamda kimse olmasa bende pek riske giremem ha gelelim susarmıyım hayır bende kendi keyfime bakarım aynı evde yaşasakta bende onu umursamam taaki kendime güc edinene kadar bebeğim büyüyünce kendime güzel bi iş bulur tekmeyi basar evide kendininse çocuk için elinden alırım oda basssın gitsin pavyonlara