bitterdelisi24 Yokcanim herkes insan canım ama anonim yani kimse kimseyi tanımıyor.. tabi sureklı konustugumuz arkadaş edındımız insanlarda var 🥰🥰
Yokcanim bitterdelisi24 AA çok güzelmiş Ozaman birazdaha bakınayım anlayayım olayları yasak elma gibi yer olmuş buralar okuduklarım saçlarımı beyazlattı şaşkınlıktan 🥶
1dost Yokcanim Arkadaşınız önermişse merak edip sormadınızmı ona nasıl bir yer 😁 forumu sonradan keşfettiyseniz de 1 hafta takılın herşeyi çözersiniz 😉 hoşgeldiniz inşallah bebeğinizde hayırlısıyla nasip olur 🙏
Lagosiyawo Yokcanim hoşgeldin canım umarım tez zamanda kucağın dolar 🙏 daha 2 aylık evlisin nasıl anladınız eşinin sıkıntısı olduğunu ki zaman geçmesi gerekmezmi
Yokcanim Lagosiyawo hoşbulduk biz evlenmeden öncehani sağlık raporu istiyorlar ya eşimde tamamen taramaya girmiş orda doktor söylemiş şimdi zaten tedavi görüyor inş olur birimde bebeğimiz bi gün 🥺
ZRaporu Yokcanim robotik sistemden kastın ne? Bot hesap olarak mı soruyorsun? Bot hesap yok ama kişilik bölünmesi yaşayan bir kaç kişinin birden fazla hesabı var.
Yokcanim ZRaporu ya bot hesap varmı DİE merak ettim hani oluyor ya uygulama iyi görünsün DİE otomatık açılan konuşmalar falan amanın kişilik bölünmeli insanlar robotlaşmasan daha tehlikeli 🥸
Sevdicek123 Yokcanim hamile kalmak istiyosan ve kaldigin zaman daha rahat sohbet edebilecek yer istiyosan happy mom daha uygun 😊
Yokcanim Sevdicek123 ya gercektenmi ben onada bakıyım ozaman burası bana baya karışık geldi zaten stresliydim dahada sinirlerim bozuldu 😰
Sevdicek123 Yokcanim sakinleş canim benim oglum 1 bucuk yasinda benim de tedaviyle oldu herseyin çozumu var cok sukür ignesi hapi aşilama tüp bebek olur seninde insallah ❤